ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Theofilos Paradise Hotel

Olympico Fun Park

Cafe Άρωμα Βύνης

Taratsa Sky Bar

Monkey Cafe

Motel Club

Κοσμήματα Θεόφιλος

Τα χωριά μας ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

Αγαπητοί φίλοι, το www.vreslesvos.gr, δημιούργησε τον πλέον αναλυτικό τουριστικό οδηγό – οδηγό χωριών Λέσβου. Τώρα αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο μέσον για την ιδιαίτερη προβολή των χωριών μας με έναν διαφορετικό και ταυτόχρονα δυναμικότερο τρόπο!

Στη προσπάθειά μας αυτή, θέλουμε το κοινό ολοκλήρου του νησιού της Λέσβου συμπαραστάτη μας καθώς τώρα δίνουμε “βήμα” σε όλους που κατοικούν ή που αγαπούν τη περιοχή τους, να στείλουν για δημοσίευση, στοιχεία που κατέχουν, προς όφελος του αγαπημένου τους χωριού!  

Τώρα μπορείτε να συμπληρώσετε τη προβολή του χωριού σας στο vreslesvos.gr με τον καλύτερο τρόπο χωρίς καμία επιβάρυνση. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για την αποστολή κειμένων (ηλεκτρονική μορφή) ή αλλιώς, στείλτε στα στοιχεία επικοινωνίας μας (email, viber, whatsapp) πληροφοριακό υλικό, φωτογραφίες και βίντεο για:

Ιστορία του χωριού, Αξιοθέατα, Πανηγύρια και Πολιούχο χωριού, Πολιτιστικές δραστηριότητες, Αθλητικά δρώμενα, Τοπικά προϊόντα, Άλλες δραστηριότητες, Οτιδήποτε εσείς νομίζεται ότι είναι χρήσιμο. Ευχαριστούμε!