ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Καραβασίλης Στρ. (Πρόεδρος Δ.Κ.)

  6978196699

  karavis72@gmail.com

  2251037051 Γραμματεία Δημάρχου

dimarxosmyt@gmail.com

ΧΟΡΗΓΟΙ

Θεόφιλος

Άρωμα Βύνης

Theofilos Paradise

Olympico Fun Park

Monkey Cafe

Motel Club

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΥΡΕΙΑΚΗΣ

Καφέ Σνακ Μπαρ Νήσος

Ταβέρνα Λιμανάκι Ευρειακής

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η παραλία Ευρειακή είναι μία από τις τοποθεσίες που αξίζει περισσότερο να επισκεφθείς στον Κόλπο της Γέρας. Διοικητικά ανήκει στο Δήμο Μυτιλήνης στη Δημοτική Ενότητα Γέρας, Δημοτική Κοινότητα Παλαιοκήπου.

Η μεγάλη, οργανωμένη παραλία περιλαμβάνει μια σειρά από καλοκαιρινές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, beach bar, καφετέριες και, με τα καθαρά της νερά και τη βοτσαλωτή της ακτή, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να περάσετε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Οι γεωγραφικές και καιρικές συνθήκες της περιοχής ευνοούν την αλιεία και το windsurfing στο εσωτερικό του Κόλπου της Γέρας, ενώ, έχοντας διατηρήσει τη Γαλάζια Σημαία της από το 1996 μέχρι σήμερα, η παραλία Ευρειακή αποτελεί μία ασφαλή για παιδιά παραλία και αγαπημένη των οικογενειών. Ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν με τα παιδιά τους, περιλαμβάνει μεγάλη ακτή, που θα σας βάλει στον πειρασμό να ψάξετε για κοχύλια ή να χαλαρώσετε σε μια ξαπλώστρα και να χάσετε την αίσθηση του χρόνου έχοντας συντροφιά σας ένα καλό βιβλίο.

Σε κοντινή απόσταση, το χωριό Πέραμα είναι μια καλή επιλογή αν αναζητάτε νυχτερινή διασκέδαση, καθώς περιλαμβάνει μια σειρά από παραδοσιακές ταβέρνες και beach bar. Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε την παραδοσιακή ομορφιά της γύρω περιοχής, ταξιδέψτε στα κοντινά χωριά της Γέρας που θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές!