“ΟLYMPICO FUN PARK”. Games, παιγνίδια, παιδικά πάρτι, γήπεδο 7χ7

Νεάπολη – Μυτιλήνη

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο διασκέδασης στο νησί μας, για παιδιά…κάθε ηλικίας!

OLYMPICO FUN PARK. Παιχνίδι, games, άθληση. Νεάπολη Μυτιλήνης – Λέσβος. Τηλ. 6940979129

Τόσο η τοποθεσία όσο και η έκταση που καταλαμβάνει συντελούν στη διαφοροποίησή του από άλλους παιδότοπους καθώς είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας στο νησί μας!

Εκεί όλες οι δραστηριότητές του συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς ασφαλείας και καταλληλότητας που έχουν θεσπιστεί από το νόμο. Κάθε τι καινούριο και πρωτοποριακό στο χώρο της ψυχαγωγίας παιδιών, σας περιμένει σε ένα μαγικό κόσμο που δημιουργήθηκε γι αυτά στη Νεάπολη της Μυτιλήνης.

Η φιλοσοφία πάνω στην οποία «χτίστηκε», είναι να προσεγγίσει το παιδί και να γίνει μέρος του παιδικού ονείρου. Εκεί το παιδικό πάρτι που είναι σε θέση το FUN PARK να οργανώσει για το παιδί σας, είναι πράγματι ονειρεμένο, χαρίζοντάς του τις πιο χαρούμενες και «χρωματιστές» αναμνήσεις.

Κάθε τμήμα του, στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό που έχει αφενός υψηλή τεχνογνωσία, κυρίως όμως αγάπη για τα παιδιά τα οποία αποτελούν βασικό πυρήνα όλων των οικογενειών.

Ο υπεύθυνος κάθε χώρου, το δημιουργικό τμήμα αλλά και το τεχνικό τμήμα, έχουν ως κυριότερο κίνητρό τους την επιθυμία να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν και τη βέλτιστη ψυχαγωγία στα παιδιά, αλλά και στους συνοδούς οι οποίοι μπορούν – όσο παίζουν τα παιδιά τους – να απολαμβάνουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους αλλά και διάφορα πρωτότυπα και νόστιμα σνακ!

Δευτέρα 15:00 – 00:00
Τρίτη 15:00 – 00:00
Τετάρτη 15:00 – 00:00
Πέμπτη 15:00 – 00:00
Παρασκευή 15:00 – 00:00
Σάββατο 10:00 – 00:00
Κυριακή 10:00 – 00:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Κατηγορίες:

Χαρακτηριστικά:

  • Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο του νησιού
  • Προσφέρεται για φιλοξενία παιδικών πάρτι
  • Τεράστια ποικιλία παιγνιδιών
  • Ποδόσφαιρο σε γήπεδο 7Χ7
  • Απόλυτη διασκέδαση για το παιδί
  • Άπειρες εκπλήξεις
  • Καφές και σνακς για τους συνοδούς
  • Προσφέρεται για φιλοξενία παιδικών πάρτι

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ