“ΚΑΞΗΡΗΣ”. Ανακαινίσεις, επισκευές, χρωματισμοί κτιρίων και παραδοσιακών οικισμών.

Γυμνασιάρχου Ολυμπίου 1 Μυτιλήνη – Λέσβος

“ΚΑΞΗΡΗΣ”. Ανακαινίσεις, επισκευές, χρωματισμοί κτιρίων και παραδοσιακών οικισμών. Γυμνασιάρχου Ολυμπίου 1 Μυτιλήνη – Λέσβος

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης παραδοσιακών οικισμών, επισκευές πολυκατοικιών, χρωματισμούς & βαφές κτιρίων παντός τύπου, θερμομονώσεις κτιρίων στη Μυτιλήνη και σε όλη τη Λέσβο. Διαθέτουμε τα κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα χάρη στα οποία όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε έχουν απόλυτη επιτυχία

Εχετε ανάγκη από οικοδομικές εργασίες στη Μυτιλήνη; Υπάρχει ανάγκη ανακαίνισης κάποιου χώρου; Πρόκειται για προσωπικό σας χώρο, επαγγελματικό, κοινόχρηστο ή ιδιωτικό; Είτε χρειάζεται ολική ανακαίνιση, ή κάποια απλή – σημειακή αλλαγή ή επιδιόρθωση – σίγουρα απαιτείται η πραγματοποίηση υπεύθυνων οικοδομικών εργασιών.

Για την διαμόρφωση νέων χώρων απαιτούνται χτισίματα. Για την αλλαγή κάποιου επιπέδου χρειάζονται αποξηλώσεις. Oι τοιχοποιίες απαιτούν επιχρίσματα και μονώσεις. Επιπλέον στις οικοδομικές εργασίες εντάσσονται οι επιδιορθώσεις και οι κατασκευές από γυψοσανίδα. Συνολικά οποιεσδήποτε μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές ή διασκευές, εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί, λιθοδομές και οπτοπλινθοδομές, διαμορφώσεις εδάφους, θερμομονώσεις. Η λίστα είναι μεγάλη και οι ανάγκες για βελτιστοποίηση και προσαρμογή των κτιρίων είναι πάντα υπαρκτές.
Νίκος Καξηρής. Σαν οικοδομική εταιρία, στοχεύουμε στην δημιουργία, την αναζήτηση νέων ιδεών και καινοτομιών και την προσφορά οικονομικών εργασιών. Στόχος μας η διαβίωση σε κάθε κτίσμα να είναι ποιοτική, με διάρκεια στο χρόνο, ευελιξία στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Η εμπιστοσύνη και η άμεση επικοινωνία είναι ο τρόπος μας να χτίσουμε την τελειότητα, με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθένα ξεχωριστά.

Όταν πρόκειται λοιπόν για οικοδομικές εργασίες Μυτιλήνη αλλά και σε όλη τη Λέσβο όπου ή υπευθυνότητα είναι κανόνας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Δευτέρα 07:00 – 15:00
Τρίτη 07:00 – 15:00
Τετάρτη 07:00 – 15:00
Πέμπτη 07:00 – 15:00
Παρασκευή 07:00 – 15:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  •  Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα
  • Εγγυημένη εργασία
  • Σημασία στη λεπτομέρια
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ