ΑΦΟΙ ΤΡΥΠΑΤΖΗ Ε.Π.Ε. Ιδιωτικό ΚΤΕΟ

Παγανή Μυτιλήνη – Λέσβος

Συνέπεια και γνώση ειδικά για την ασφάλεια σας!

ΑΦΟΙ ΤΡΥΠΑΤΖΗ Ε.Π.Ε. Ιδιωτικό ΚΤΕΟ. Παγανή Μυτιλήνη – Λέσβος

Σκοπός της εταιρείας είναι να συμβάλει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας θέτοντας νέα δεδομένα στον χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων, της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξυπηρέτησης του οδηγού στη Μυτιλήνη και γενικότερα στο νησί της Λέσβου.

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΤΡΥΠΑΤΖΗ ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 2008, καθώς από νωρίς αντιλήφτηκε το κενό που υπήρχε στη Μυτιλήνη όσον αφορά την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίων στον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, και συνεπώς στην οδική ασφάλεια, προς όφελος πάντοτε του οδηγού. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου τεχνικού ελέγχου και διάγνωσης οχημάτων στις εγκαταστάσεις μας (Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΤΡΥΠΑΤΖΗ) στη περιοχή της Παγανής στη Μυτιλήνη, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου 2011.

Με γνώμονα την ασφάλεια του οδηγού, το ΙΚΤΕΟ ΛΕΣΒΟΥ στη Μυτιλήνη έχει τη δυνατότητα της εγκυρότερης διάγνωσης της κατάστασης ενός οχήματος. Είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο αυτόματο μηχανολογικό εξοπλισμό γερμανικού σχεδιασμού και κατασκευής της εταιρείας ΜΑΗΑ, η οποία έχει εξοπλίσει πάνω από 50000 διαγνωστικά κέντρα ελαφρών και βαρεών οχημάτων παγκοσμίως.

Δευτέρα 08:00 – 16:00
Τρίτη 08:00 – 15:45
Τετάρτη 08:00 – 16:00
Πέμπτη 08:00 – 16:00
Παρασκευή 08:00 – 16:00
Σάββατο 08:00 – 15:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  •  Άνετο πάρκινγκ
  • Άνετος χώρος αναμονής
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Εμπειρία ελέγχου
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Σύγχρονες & Άρτιες εγκαταστάσεις

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ