“ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ” Μυτιλήνης

Ελευθερίου Βενιζέλου, Μυτιλήνη – Λέσβος

Επώνυμη τεχνολογία προσιτή σε όλους

“ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ” Μυτιλήνης. Ελευθερίου Βενιζέλου, Μυτιλήνη – Λέσβος

 

Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στο μέγιστο. Η τεχνολογία μπορεί να μας απελευθερώσει και να μας δώσει αμέτρητες δυνατότητες για μια ζωή χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Την ίδια στιγμή, οι εκατοντάδες συσκευές και πολλαπλάσια αμέτρητα χαρακτηριστικά για κάθε ανάγκη και προτίμηση, γίνονται ο καλύτερος σύμμαχος στην καθημερινότητά των ανθρώπων. Γι’ αυτό και ο Κωτσόβολος, φροντίζει ώστε η τεχνολογία να είναι προσιτή σε όλους, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να έχουν μια καλύτερη και ευχάριστη ζωή!

Σήμερα είναι ίσως η καλύτερη εταιρία λιανικής που βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των ανθρώπων παντού και διαρκώς. Νοιάζεται για τον καταναλωτή. Ακούει ενεργητικά τα θέλω του, καταλαβαίνει τις ανάγκες του και βρίσκει πάντα τη λύση, ακόμα και εκεί που ‘’δεν υπάρχει’’.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Εικόνα & Ήχος
Imaging
Computing
Τηλεφωνία & Tablet
Gaming
Κλιματισμός & Θέρμανση
Λευκές συσκευές
Οικιακός Εξοπλισμός
Προσωπική Φροντίδα
Κήπος & Εργαλεία

Αποκτήστε τη συσκευή που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα χάρη στο εξαιρετικά εξυπηρετικό προσωπικό του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Τώρα με το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μπορείτε χωρίς πιστωτική κάρτα, να αγοράσετε ό,τι έχετε ανάγκη και να ορίσετε εσείς το ποσό της δόσης που σας εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείτε για την αποπληρωμή. Σας ευχόμαστε τις πιο ευχάριστες και επιτυχημένες αγορές λοιπόν!

Δευτέρα 08:30 – 14:00
Τρίτη 08:30 – 14:0018:00 – 21:00
Τετάρτη 08:30 – 14:00
Πέμπτη 08:30 – 14:0018:00 – 20:00
Παρασκευή 08:30 – 14:0018:00 – 21:00
Σάββατο 08:30 – 14:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Εγγυημένο service
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Επώνυμες ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές
  • Ποικιλία επιλογών

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ