“ΚΑΤΖΟΥΡΙΔΗΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ”. Παντός τύπου οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις, χωματουργικά

Παλαιόκηπος Γέρας – Λέσβος

Οικοδομικές εργασίες μια για πάντα από τον καλύτερο στο είδος του

“ΚΑΤΖΟΥΡΊΔΗΣ Ε. ΔΗΜ”. Παλαιόκηπος Λέσβος. Οικοδομικές εργασίες 

Η ατομική επιχείρηση τεχνικών έργων Δημήτρη Ε. Κατζουρίδη ιδρύθηκε το 1989 από τον ίδιο ο οποίος είχε ήδη 10ετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών. Εκτός από τον τομέα του σκυροδέματος ασχολήθηκε ειδικότερα και με τον τομέα των λιθοδομών.

Εκτέλεσε πολύ μεγάλο αριθμό έργων από σκυρόδεμα (μερικά εκ των οποίων είναι από τα μεγαλύτερα στο νησί), με άριστα αποτελέσματα τόσο από πλευράς ποιότητας και εμφάνισης όσο και από τους συντομότερους δυνατούς χρόνους παράδοσης.
Έχει εξειδίκευση στα έργα από εμφανές σκυρόδεμα. Εκτέλεσε πολλά έργα με ύψιστο βαθμό δυσκολίας όπως εκκλησιαστικά έργα ( βασιλική με τρούλο εξολοκλήρου από μπετόν, νάρθηκες και τέμπλα από εμφανές σκυρόδεμα  κ.λπ.), έργα με δύσκολη έως αδύνατη πρόσβαση , υποθαλάσσια έργα , έργα με πολύ μικρό χρόνο παράδοσης ( 24ωρη απασχόληση ) κλπ.

Πέραν των έργων από σκυρόδεμα έχει πραγματοποιήσει πολλές ολοκληρωμένες κατασκευές (με το κλειδί στο χέρι), προσθήκες, αναπαλαιώσεις κτηρίων, ανακατασκευές, κτήρια εξολοκλήρου από πέτρα, αντιστηρίξεις από λιθοδομές, βαθμίδες από ξερολιθιές (σέτια), χωματουργικά, αποστραγγιστικά, βελτιώσεις κτημάτων, περιφράξεις κ.λπ. Τα τελευταία χρόνια έχει εκτελέσει και αρκετά έργα από εκτοξευόμενο σκυρόδεμα ΓΚΑΝΑΙΤ.

Ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες στο χώρο των κατασκευών. Χρησιμοποιεί πάντα πιστοποιημένο εξοπλισμό των καλύτερων εταιρειών του είδους, τον οποίο εμπλουτίζει, ανανεώνει και συντηρεί επιμελώς. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ασφάλειας καθώς και στη συμπεριφορά και τον ευπρεπισμό των εργατοτεχνιτών του.
ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ DOKA HELLAS (ΑΥΣΤΡΙΑΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΤΥΠΩΝ) τόσο σε επίπεδο προσφορών όσο και κατά το στάδιο της κατασκευής!!

Δευτέρα 07:00 – 15:00
Τρίτη 07:00 – 15:00
Τετάρτη 07:00 – 15:00
Πέμπτη 07:00 – 15:00
Παρασκευή 07:00 – 15:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Παντός τύπου οικοδομικές εργασίες 
  • Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα
  • Εγγυημένη εργασία
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Εκτέλεση υποβρύχιων οικοδ. εργασιών
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ