“ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ” Ταβέρνα – Ουζερί

Λιμανάκι Παναγιούδας – Λέσβου

Γεύσεις συνώνυμες με την απόλαυση!

“ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ” Ταβέρνα – Ουζερί. Λιμανάκι Παναγιούδας – Λέσβου

Σας καλωσορίζουμε στην σελίδα της ταβέρνας μας που βρίσκεται στην Παναγιούδα και προσφέρει με απόλυτο σεβασμό και άριστη εξυπηρέτηση, μοναδικές γεύσεις. Ο “Ευκάλυπτος” παραμένει μια ευχάριστη παρένθεση στην πολιτισμική εισβολή των γκουρμέ και των «πειραγμένων» γεύσεων. Παραμένει το διαμάντι της παραδοσιακής γαστρονομίας και της διασκέδασης.

Στη μακρόχρονη πορεία του έμεινε πιστός στα προστάγματα της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, καθώς οι άνθρωποι που ετοιμάζουν τις νοστιμιές για εσάς, εργάζονται με ιδιαίτερο ζήλο, μεράκι και φροντίδα για να εξασφαλίσουν την ποιότητα, τη γεύση και το άριστο αποτέλεσμα.

Για αρχή, σας υποδέχεται με πεντανόστιμα ορεκτικά που μπορείτε να τα συνοδέψετε με τις ολόφρεσκες σαλάτες του. Τα δε κύρια πιάτα με κρεατικά της ώρας είναι ζουμερότατα. Το κρασί είναι παραδοσιακό και γλυκόπιοτο και μπορεί άξια να συνοδεύσει τις ψητές λιχουδιές.

Η ταβέρνα “Ευκάλυπτος” στηρίζει τα προϊόντα του τόπου μας, χρησιμοποιεί δε αποκλειστικά φρέσκα λαχανικά και αγνά κρέατα για να απογειώνει την αίσθηση της γευστικής ικανοποίησης. Με φιλοσοφία που παραμένει σταθερή με τις αρχές και τις αξίες της Μυτιληνιάς κουζίνας, προσφέρει ποιοτική Ελληνική κουζίνα και τα πιάτα του ετοιμάζονται καθημερινά για να σερβίρονται πάντα φρέσκα. Η αίθουσά του διατίθεται για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Δευτέρα 12:00 – 00:00
Τρίτη 12:00 – 00:00
Τετάρτη 12:00 – 00:00
Πέμπτη 12:00 – 00:00
Παρασκευή 12:00 – 00:00
Σάββατο 12:00 – 00:00
Κυριακή 12:00 – 00:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Wifi
  • Άνετο πάρκινγκ
  • Άριστη ποιότητα
  • Ποικιλία μεζέδων
  • Η παράδοση συνεχίζεται
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ