Ζαχαροπλαστεία “ΓΑΡΔΕΝΙΑ”. Παπαδιαμάντη και Υακίνθου & Προκυμαία Μυτιλήνης – Λέσβος

Συνώνυμη του καλού γλυκού, οδηγώντας τους Μυτιληνιούς καθημερινά σε έναν επίγειο παράδεισο!

Ζαχαροπλαστεία “ΓΑΡΔΕΝΙΑ”. Παπαδιαμάντη και Υακίνθου & Κουντουριώτου 33, Προκυμαία Μυτιλήνης – Λέσβος

Κλασικά αγαπημένα από τo 1982. Από τότε που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας, είναι συνώνυμα του καλού γλυκού, προσφέροντας απόλαυση στους φανατικούς φίλους τους και όχι μόνο, με μία ευρεία ποικιλία προϊόντων.

Πλέον η επιχείρηση διαθέτει  2 σύγχρονα καταστήματα με μοναδικά χειροποίητα γευστικά είδη patisserie, πάστες, τούρτες, σφολιατοειδή, παγωτά, σιροπιαστά και πολλά άλλα μικρά θαύματα. Η φιλοσοφία των ζαχαροπλαστείων «ΓΑΡΔΕΝΙΑ» στηρίζεται στην υγιή ανάπτυξη, στην προσήλωση στην ποιότητα και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους! 

Το δεύτερο ζαχαροπλαστείο στη Προκυμαία, ένας κουκλίστικος χώρος στο κέντρο της πόλης που σας μυεί καθημερινά σε έναν κόσμο γλυκιάς αμαρτίας και συνεχίζει να κακομαθαίνει τους λάτρεις των γλυκών με τις αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές του, σε ένα τέλειο συνδυασμό γεύσης και αρωμάτων που σας περιμένουν κάθε στιγμή να τα απολαύσετε! 

«ΓΑΡΔΕΝΙΑ»!  Δύο ζαχαροπλαστεία γεμάτα χρώματα, τέχνη και ταλέντο. Ευφάνταστες δημιουργίες που εναλλάσσονται κάθε μέρα και εβδομάδα. Όλα τα προϊόντα τους παρασκευάζονται στο εργαστήριο των καταστημάτων.

Δευτέρα 08:00 – 22:00
Τρίτη 08:00 – 22:00
Τετάρτη 08:00 – 22:00
Πέμπτη 08:00 – 22:00
Παρασκευή 08:00 – 22:00
Σάββατο 08:00 – 22:00
Κυριακή 08:00 – 22:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • 2 σύγχρονα καταστήματα
  • Τεράστια ποικιλία γλυκών
  • Εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών
  • Κοντά σας από το 1982
  • Αυθεντικές, παραδοσιακές συνταγές 
  • Αδιαμφησβήτητη ποιότητα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ