“ΠΑΡΑΤΑΙΡΟΝ”. Μεζεδοπωλείο – Ουζερί

Π.Π. Γερμανού 7, Μυτιλήνη – Λέσβος

 Νόστιμο ταξίδι στον επίγειο παράδεισο της γεύσης και των αρωμάτων! 

“ΠΑΡΑΤΑΙΡΟΝ”. Παλαιών Πατρών Γερμανού 7 (Λαδάδικα), Μυτιλήνη. Τηλ. 2251 022579

Το πιο όμορφο σαλκίμι του ιστορικού κέντρου της πόλης ρίχνει τη σκιά του στο πλέον περπατημένο πλακόστρωτο της Κουμιδιάς(Λαδάδικα)! Μια υπέροχη αυλή φανερώνεται μπροστά στα μάτια σου, εκεί που κάποτε άκμαζαν τα βιοτεχνικά εργαστήρια της πόλης και που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει το κέντρο της βραδινής διασκέδασης. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το “Ιδιόρρυθμον” της γεύσης, δηλαδή το”Παράταιρον”

Τόπος συγκέντρωσης και συνεστίασης” για πολλούς ντόπιους και επισκέπτες του νησιού που λειτουργεί από το 2012 στην παλιά αποθήκη λαδιού. Μια παρατημένη αλάνα μεταμορφώθηκε με μεράκι και προσωπική εργασία από τον ιδιοκτήτη του, Κώστα Αναγνωστόπουλο, σε μια πανέμορφη αυλή, που ζωντανεύει κάθε βράδυ! Αναπόσπαστο κομμάτι της ο κόσμος του που εδώ και χρόνια επιβραβεύει με την συνεχή παρουσία και στήριξη του την ποιότητα που προσφέρει: Το γρήγορο και άψογο σέρβις του  ακόμη και όταν το μαγαζί είναι φουλ, η ιδιαίτερη μεσογειακή και όχι μόνο κουζίνα του αλλά και η ζεστή ατμόσφαιρα του στην οποία βασίζεται και η φιλοσοφία του μαγαζιού..

Εδώ θα φας σπιτικά εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι και φρέσκα υλικά. Ο Γκιουσλεμές, είναι το καμάρι του μαγαζιού, ενώ το κοτόπουλο της Νεράιδας, θα σε πάει στον έβδομο ουρανό!

“Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την αυλή, αυτή τη νέα πρόταση της κουζίνας μας που “πείραξε” παραδοσιακές συνταγές με έναν πιο σύγχρονο τρόπο αλλά κυρίως το γεγονός πως όλοι μας θέλουμε αυτό το μεζεδοπωλείο να είναι ταυτόχρονα και ένας τόπους “συνεστίασης”, με την έννοια του  αρχαίου ελληνικού συμποσίου.  Ένας τόπος όπου το τσίπουρο και ο μεζές δείχνει τον τρόπο της κοινωνικοποίησης, όπως ήταν πάντα και για όλους από τα καφενεία στα χωριά ως τα πιο σύγχρονα μεζεδοπωλεία ων Αθηνών που έγιναν τάση τα τελευταία χρόνια”, λέει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 

Και εσείς και εμείς δεν έχουμε παρά να τον ακούσουμε και να “τραπεζωθούμε” κάθε άλλο παρά παράταιρα και να δώσουμε στον ουρανίσκο μας την ευκαιρία να ταξιδέψει στον επίγειο παράδεισο της γεύσης και των αρωμάτων!  

Τρίτη 18:00 – 02:15
Τετάρτη 18:00 – 02:15
Πέμπτη 18:00 – 02:15
Παρασκευή 18:00 – 02:15
Σάββατο 18:00 – 02:15
Κυριακή 12:00 – 20:30

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Υπέροχο περιβάλλον μέσα έξω
  • Στο κέντρο της διασκέδασης
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • “Πειραγμένη” κουζίνα
  • Τεράστια ποικιλία μεζέδων
  • Μοναδικές γεύσεις
  • Χειροποίητες νοστιμιές
  • Χαμηλές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ