Πρατήριο καυσίμων ΒΡ – Μ. ΠΑΝΤΕΛΕΛΛΗΣ

Παναγιούδα Λέσβου

Πρατήριο καυσίμων ΒΡ – Μ. ΠΑΝΤΕΛΕΛΛΗΣ. Παναγιούδα Λέσβου

 

Τα πρατήρια καυσίμων της BP βρίσκονται σε κάθε γωνιά της χώρας, αποτελώντας μια ευχάριστη, καθημερινή στάση για πολλούς οδηγούς, γιατί εκεί βρίσκουν:

  • Καύσιμα εγγυημένης ποιότητας
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση

Ακριβώς αυτά τα πλεονεκτήματα και άλλα πολλά, θα βρείτε και στο πρατήριο καυσίμων ΠΑΝΤΕΛΕΛΛΗ στην Παναγιούδα, όπου εκεί προσφέρει στους καταναλωτές όλους τους τύπους βενζίνης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ελληνικής νομοθεσίας και βάσει όλων των κανονισμών για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλα τα καύσιμα BP με τεχνολογία ACTIVE, βενζίνες και πετρέλαια κίνησης, περιέχουν την καλύτερή έως σήμερα, τεχνολογία για την απομάκρυνση των καταλοίπων, με εκατομμύρια μόρια που διασπούν τη βρωμιά. Μάλιστα τα καύσιμα BP Ultimate με τεχνολογία ACTIVE μπορούν να σας δώσουν μέχρι και 61 επιπλέον χιλιόμετρα ανά γέμισμα.

Κάθε χειμώνα επίσης, με ένα μόνο τηλεφώνημα είναι κοντά σας για να προσφέρει σε εσάς και σε αυτούς που αγαπάτε ζεστές στιγμές στο σπίτι, προμηθεύοντάς σας πετρέλαιο θέρμανσης, με την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση της bp.

Εκτός από καύσιμα, στο πρατήριο ΠΑΝΤΕΛΕΛΛΗ θα βρείτε τα γνωστά ελαστικά ποιότητας της MICHELIN, KLEBER και BF GOODRICH καθώς επίσης και λιπαντικά Motul και Valvoline, μπαταρίες αυτοκινήτων Varta και όλα τα υπόλοιπα βοηθητικά προϊόντα και αξεσουάρ που βοηθούν αποτελεσματικά στη καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας (υγρά φρένων, αντιψυκτικά, αντισκωρικά κλπ)

Δευτέρα 07:00 – 22:00
Τρίτη 07:00 – 22:00
Τετάρτη 07:00 – 22:00
Πέμπτη 07:00 – 22:00
Παρασκευή 07:00 – 22:00
Σάββατο 07:00 – 22:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Επώνυμα ελαστικά και λιπαντικά

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ