“Η ΦΑΡΜΑ” Παραδοσιακό Κρεοπωλείο

Λεωφόρος Οδυσσέα Ελύτη Μυτιλήνη – Λέσβος

Τα επώνυμα κρεατικά της Μυτιλήνης

“Η ΦΑΡΜΑ” Παραδοσιακό Κρεοπωλείο. Λεωφόρος Οδυσσέα Ελύτη Μυτιλήνη – Λέσβος

Το κρεοπωλείο μας δημιουργήθηκε εδώ και χρόνια με αγάπη και μεράκι και έκτοτε είναι δίπλα σας προσφέροντάς σας, πάντα φρέσκα ντόπια κρεατικά και πουλερικά καθώς και παρασκευάσματα (λουκάνικα & σουτζούκια παραγωγής μας) άριστης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Κρεοπωλείο Μυτιλήνης “Η ΦΑΡΜΑ” λοιπόν. Με το ίδιο μεράκι και ζήλο είμαστε δίπλα σας καθημερινά, προσφέροντας επιλεγμένα από εμάς κρέατα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας για την διατροφή των ίδιων και των οικογενειών τους.
Σε εμάς θα βρείτε φρεσκότατα μοσχάρια, χοιρινά, αρνιά, κοτόπουλα, καθώς και εκλεκτά παρασκευάσματα που φτιάχνονται στο σύγχρονο παρασκευαστήριο του κρεοπωλείου μας.

Στόχος μας είναι να είμαστε ψηλά στην συνείδηση του πελάτη, γι’ αυτό και προσέχουμε συνεχώς την ποιότητά μας. Είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα που θα έρθουν στο πιάτο σας είναι εγγυημένα και ελεγμένα διατηρώντας την υψηλή θρεπτική αξία και γεύση που αρμόζει στην επωνυμία ” Η ΦΑΡΜΑ”

Δευτέρα 08:30 – 21:00
Τρίτη 08:30 – 21:00
Τετάρτη 08:30 – 21:00
Πέμπτη 08:30 – 21:00
Παρασκευή 08:30 – 21:00
Σάββατο 08:00 – 18:30

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Άνετο πάρκινγκ
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Όλα τα είδη κρεατικών
  • Πάντα τα πιο φρέσκα κρεατικά
  • Ποιότητα και Ποικιλία

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ