“ΜΥΤΙΛΗΝΗ”. Σούπερ Μάρκετ

Γοργοποτάμου & Αδαίου, Χρυσομαλλούσα, Μυτιλήνη – Λέσβος

Ανακαλύψτε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής!

“ΜΥΤΙΛΗΝΗ”. Χρυσομαλλούσα, Μυτιλήνη – Λέσβος

Από το γνωστό σημείο της Χρυσομαλλούσας εξυπηρετεί καθημερινά, όχι μόνο τους περίοικους αλλά και τους καταναλωτές που έρχονται από κάθε σημείο της πόλης γιατί ξέρουν ότι εκεί θα βρουν αυτό που χρειάζονται και στην καλύτερη τιμή, καθώς φημίζεται για τις μοναδικές προσφορές του.

Δεν έχει να ζηλέψει  τίποτα και από κανέναν στο χώρο του σούπερ μάρκετ. Πέρα από τις ανταγωνιστικές τιμές του, τις καθημερινές προσφορές, την ποιότητα των προϊόντων, την πλούσια γκάμα, τα δώρα και τις προωθητικές ενέργειες, το σούπερ μάρκετ “ΜΥΤΙΛΗΝΗ” είναι κοντά σας συνεχώς, προσφέροντάς σας την απόλυτη εξυπηρέτηση.

Δημιούργησε και καθημερινά αυξάνει τις κατηγορίες και την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει στους ντόπιους και ξένους καταναλωτές που το προτιμούν, έχοντας πάντα γνώμονα την ποιότητα σε συνδυασμό με την καλή τιμή.

Και το κυριότερο από όλα, η καρδιά του χτυπά “Λεσβιακά”. Καθημερινά στηρίζει την ντόπια οικονομία διευρύνοντας τη συνεργασία με ολοένα και περισσότερες παραγωγικές επιχειρήσεις του νησιού μας και ντόπιους παραγωγούς (ελαιοπαραγωγούς, τυροκόμους, γυναικείους συνεταιρισμούς, ποτοποιίες κλπ) φέρνοντας κοντά σας τα δικά μας προϊόντα.

Εκατοντάδες πελάτες επισκέπτονται καθημερινά το σούπερ μάρκετ της Χρυσομαλλούσας. Εκτιμώντας την υψηλή ποιότητα στα φρούτα και τα λαχανικά καθώς και τον συνδυασμό καλής ποιότητας και χαμηλής τιμής σε όλα τα προϊόντα!.

Και μην ξεχνάτε, με ένα τηλεφώνημα στο 22510 46326 η παραγγελία εντός μιας ώρας θα βρίσκεται στον χώρο σας!

Δευτέρα 08:00 – 21:00
Τρίτη 08:00 – 21:00
Τετάρτη 08:00 – 21:00
Πέμπτη 08:00 – 21:00
Παρασκευή 08:00 – 21:00
Σάββατο 08:00 – 20:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  •  Άψογη εξυπηρέτηση
  • Τεράστια ποικιλία επιλογών
  • Φιλικές τιμές
  • Καθημερινά μεγάλες προσφορές
  • Πάντα ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ