” ΣΙΜΕΛΗΣ”. Τέντες με εγγύηση!

Τέρμα Ναυμαχίας Έλλης (νέα περιφερειακή οδός) Μυτιλήνη – Λέσβος

Υπεροχή άνευ όρων στη σκίαση

” ΣΙΜΕΛΗΣ”. Τέντες με εγγύηση! Τέρμα Ναυμαχίας Έλλης (νέα περιφερειακή οδός) Μυτιλήνη – Λέσβος

Από το 1970 η επιχείρηση ΤΕΝΤΕΣ ΣΙΜΕΛΗ δραστηριοποιείται στον χώρο της τέντας με τοποθετήσεις και κατασκευές σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλο το νησί. Πετυχαίνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του χώρου σε τεντόπανα, εξαρτήματα και αυτοματισμούς, παραμένει στην κορυφή της αγοράς με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη και πάντα στις χαμηλότερες τιμές.

Αφού επιλέξουμε μαζί το σύστημα σκίασης, που ταιριάζει στο χώρο σας, το εγκαθιστούμε άμεσα και υπεύθυνα χωρίς λάθη και καθυστερήσεις. Ζελατίνες. Τεντόπανα. Τέντα ριντό, κασέτα, καποτίνα, με αντιρίδα, σε πέργκολα, με βραχίονες. Τέντες ειδικής κατασκευής, Ρολά, Ρόμαν, Στόρια, Περσίδες, Καλύμματα, Αυτοματισμοί, Στέγαστρο εισόδου.

Μετά την εγγυημένη μας δουλειά και την σωστή εγκατάσταση του συστήματος σκίασης, η συντήρηση θα είναι πλέον θέμα ρουτίνας για μας και με ελάχιστο κόστος για εσάς. Ανά πάσα στιγμή είμαστε εδώ για εσάς, λύνοντας κάθε πρόβλημα, προτείνοντάς σας νέες λύσεις και επισκευάζοντας οτιδήποτε έχει αλλοιωθεί και αλλάξει από το αρχικό σχέδιο/πλάνο σας!

Και μην ξεχνάτε. Εξειδικευμένος τεχνικός επισκέπτεται τον χώρο σας προτείνοντας τις σωστότερες τεχνικά, και αισθητικά καλύτερες λύσεις.

Δευτέρα 08:00 – 16:00
Τρίτη 08:00 – 16:00
Τετάρτη 08:00 – 16:00
Πέμπτη 08:00 – 16:00
Παρασκευή 08:00 – 16:00
Σάββατο 08:00 – 16:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Άριστη ποιότητα
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Εγγυημένη εργασία
  • Φιλικές τιμές
  • Σημασία στη λεπτομέρια
  • Πολυετής εμπειρία σε κατασκευές και επισκευές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ