«ΕUROPA ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ”. Ενεργειακά κουφώματα

Αερ. Γιανναρέλλη 30, Μυτιλήνη – Λέσβος

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

 

«EUROPA ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ». Αερ. Γιανναρέλλη 30, Μυτιλήνη – Λέσβος. Ενεργειακά κουφώματα, πόρτες, σκάλες

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE + ΕΓΓΥΗΣΗ

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία «EUROPA ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ» για:

Α. Τοποθέτηση των ενεργειακών σας κουφωμάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ». Είναι το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης κατοικιών, που αποτελεί το διάδοχο σχήμα των προγραμμάτων «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον». Ο σχεδιασμός του Προγράμματος λαμβάνει υπόψη την ολοκληρωμένη προσέγγιση παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα και έχει ως στόχο:

  • τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτηρίων και των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου
  • την εξοικονόμηση κόστους για τους πολίτες, τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης και άνεσης καθώς και, της ασφάλειας και της υγείας των πολιτών κατά τη χρήση των κτηρίων αυτών
  • την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος.

Το Πρόγραμμα συνίσταται στην παροχή κινήτρων για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενίσχυσης της ενεργειακής αυτονομίας στον οικιακό κτηριακό τομέα, με στόχο τη μείωση των ενεργειακών αναγκών και της κατανάλωσης συμβατικών καυσίμων, στο πλαίσιο της μετάβασης σε ένα «Έξυπνο Σπίτι».

Β. Συστήματα Αλουμινίου EUROPA. Η σιγουριά της επώνυμης επιλογής! Η EUROPA φέρνει την επανάσταση σε όλα τα συστήματα αλουμινίου, με τις υψηλότερες προδιαγραφές που έχουν ποτέ παρουσιαστεί.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ SEASIDE CLASS – ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ

Μια πρόσθετη ειδική επεξεργασία πριν τη βαφή, που προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση σε όλα τα Συστήματα Αλουμινίου Europa.

Γ. Σκάλες εσωτερικού χώρου (ΠΡΟΣΦΟΡΑ-20%).  Η εταιρεία τοποθετεί σκάλες εσωτερικού χώρου και πιο συγκεκριμένα ξύλινες σκάλες, μεταλλικές σκάλες inox, γυάλινες σκάλες ή και συνδυασμό αυτών, σε μοντέρνα σχέδια. Για τις ξύλινες σκάλες χρησιμοποιείται ξύλο οξιάς. Η επιλογή και η προμήθεια της ξυλείας γίνεται κάτω από αυστηρούς κανονισμούς από τα τμήματα ποιοτικού ελέγχου.

Δ. Κάγκελα αλουμινίου ALUMINCO. Χρησιμοποιούνται σε εσωτερικές σκάλες και σε εξωτερικά μπαλκόνια σε διάφορους τύπους, όπως χυτά, inox και inox με γυαλί. Πρωτοπορούν στο design και στην αισθητική, Διαθέτουν την ειδική επεξεργασία βαφής Seaside Class για μέγιστη προστασία από τη διάβρωση. Ιδανική επιλογή για περιοχές κοντά στη θάλασσα

Ε. Πόρτες (Θωρακισμένες – Εσωτερικές). Μοντέρνα σχέδια, ποιοτικές κατασκευές, ανταγωνιστικές τιμές. Άριστες πρώτες ύλες με άψογη κατασκευή και αντοχή σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.

ΣΤ. Γερμανικά Συνθετικά Κουφώματα ALUPLAST. Διακρίνονται για την μοναδική τους αισθητική και τον τέλειο σχεδιασμό τους. Εγγυώνται δε, τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας, χάρη στα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.

Ζ. Κουφώματα KÖMMERLING (ΠΡΟΣΦΟΡΑ-20%).  Αποτελούν την ασπίδα στο θόρυβο, την απαίτηση στην ποιότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, επιβολή στην αισθητική άποψη, την άρνηση στη συντήρηση και το Ναι στην τέλεια λειτουργικότητα. Τα κουφώματα είναι η πλέον ενδεδειγμένη επένδυση για κάθε ακίνητο που ανακαινίζεται, αναπαλαιώνεται ή κατασκευάζεται.

Η. Ξύλινα τρικολλητά κουφώματα Γερμανίας. Διασφαλίζουν άριστη εφαρμογή, υψηλή υδατοστεγανότητα και προσφέρουν υψηλή ηχομόνωση με τους διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες νέας γενιάς. Η ξυλεία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των κουφωμάτων είναι Νιάγκον Αφρικής και Μεράντι.

Δευτέρα 08:00 – 15:00
Τρίτη 08:00 – 15:0017:30 – 20:30
Τετάρτη 08:00 – 15:00
Πέμπτη 08:00 – 15:0017:30 – 20:30
Παρασκευή 08:00 – 15:0017:30 – 20:30
Σάββατο 08:00 – 15:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Επώνυμη ποιότητα που ξεχωρίζει
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Εγγυημένη εργασία
  • Προσιτές τιμές
  • Γνώση και εμπειρία
  • Τεράστια ποικιλία επιλογών

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ