“ΣΙΝΕ ΦΥΤΟΠΟΛΙΣ”. Κέντρο Κήπου & Γεωργικά Εφόδια

Σκαμανδρίου 4 Μυτιλήνη – Λέσβος

Τα πάντα για τον κήπο και το αγρόκτημα σε φιλικές τιμές

“ΣΙΝΕ ΦΥΤΟΠΟΛΙΣ”. Κέντρο Κήπου & Γεωργικά Εφόδια. Σκαμανδρίου 4 Μυτιλήνη – Λέσβος

Στο ΣΙΝΕ ΦΥΤΟΠΟΛΙΣ θα βρείτε φυτά εξωτερικού χώρου, μία μεγάλη κατηγορία που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα φυτά που χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν τον κήπο και να ομορφύνουν την αυλή σας. Βασική προϋπόθεση για την δημιουργία ενός ευχάριστου εξωτερικού χώρου στο σπίτι σας, είναι η επιλογή των κατάλληλων φυτών που ταιριάζουν στις ιδιαιτερότητες του χώρου και στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Κατά τον σχεδιασμό ενός κήπου, χρησιμοποιούνται διαφορετικά φυτά. Αν θέλετε λουλούδια με μεγάλη περίοδο ανθοφορίας, αν χρειάζεστε φυτά για τη δημιουργία φράχτη, φυτά που θέλουν λίγο νερό ή υπέροχα λουλούδια με έντονο άρωμα.

Σε όλα αυτά αρωγός σας πάντα θα είναι το ΣΙΝΕ ΦΥΤΟΠΟΛΙΣ που δημιουργήθηκε σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαγγελματία αγρότη και του ερασιτέχνη φυσιολάτρη.

Εκεί θα βρείτε τα πάντα για τον κήπο και το αγρόκτημα.
Σπόροι, φυντάνια, δέντρα καρποφόρα – καλλωπιστικά, θάμνοι καλλωπιστικοί και εποχιακά ανθόφυτα. Τα περισσότερα παραγωγής μας από τις εγκαταστάσεις μας στο Φυτόπολις (πάνω από το Αεροδρόμιο). Τιμές φυτωρίου και φρέσκα φυτά, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς. Συμβουλές από 2 εξειδικευμένους Γεωπόνους, τον Θοδωρή Αγγελέλλη (ΑΠΘ) με εμπειρία στα φυτοπροστατευτικά προϊόντα και τις λιπάνσεις και τον Δημήτρη Γιασσά (ΓΠΑ) με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην κηποτεχνία.

Δευτέρα 08:30 – 19:00
Τρίτη 08:30 – 19:00
Τετάρτη 08:30 – 19:00
Πέμπτη 08:30 – 19:00
Παρασκευή 08:30 – 19:00
Σάββατο 08:30 – 19:00
Κυριακή 10:00 – 14:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  •  Άψογη εξυπηρέτηση
  • Ποικιλία επιλογών
  • Τα πάντα για τον κήπο σας
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ