“ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ”. Ψητοπωλείο

Ευστρατίου Βοστάνη 2, Μυτιλήνη – Λέσβος

Καθιέρωσε το σουβλάκι στη Μυτιλήνη

“ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ”. Ψητοπωλείο. Ευστρατίου Βοστάνη 2, Μυτιλήνη – Λέσβος

Το ψητοπωλείο ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ ξεκίνησε το 1969 στη Μυτιλήνη. Είναι ένα από τα πρώτα ψητοπωλεία που καθιέρωσε το σουβλάκι στο νησί. Ιδιοκτήτης του είναι ο Μανώλης Ευσταθίου, ο οποίος δημιούργησε ένα νέο μοντέρνο και εντυπωσιακό κατάστημα στην οδό Ε. Βοστάνη. Έναν χώρο, με αέρα πολυτέλειας!

Υπέροχη διαρρύθμιση, με μοντέρνες τάσεις, όμορφα χρώματα, που δίνει έμφαση στη σάλα, η οποία φωτίζεται με φυσικό φωτισμό χάρη στη γυάλινη οροφή σε τμήμα της. Τα χάλκινα φωτιστικά στο εξωτερικό του χώρου κάνουν μια όμορφη αντίθεση με το σκούρο χρώμα, προσελκύοντας τα βλέμματα και συμπληρώνοντας την καλαισθησία του χώρου.

Στον ειδικά διαμορφωμένο με τραπεζοκαθίσματα, εσωτερικό του και εξωτερικό του χώρο, μπορεί κανείς να απολαύσει εκεί τις νοστιμιές ή να τις παραγγείλει στο δικό του χώρο. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του ψητοπωλείου είναι κάτι που επίσης τραβάει το μάτι, ενώ η καθαριότητα του χώρου θεωρείται δεδομένη στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι στο νέο”ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ” θα βρείτε τις γνωστές ψητονοστιμιές που αγαπήσατε, όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, μπιφτέκι και μπιφτέκι κοτόπουλο, κεμπάπ, πανσέτες, λουκάνικο χωριάτικο, κοτόπουλο και κοτομπέικον. Τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε σε μερίδα, σε πίτα παραδοσιακή ή αραβική ή ακόμα – για κάτι πιο χορταστικό – σε ψωμάκι ή σε κλαμπ με παραδοσιακές πίτες, καθώς και σε πίτα γίγας. Στις πίτες, τα ψωμάκια και τις αραβικές πίτες μπορείτε να επιλέξετε την αλοιφή και τα λαχανικά της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε τη γεύση που προτιμάτε. Καλή σας όρεξη λοιπόν!

Δευτέρα 12:45 – 01:00
Τρίτη 12:45 – 01:00
Τετάρτη 12:45 – 01:00
Πέμπτη 12:45 – 01:00
Παρασκευή 12:45 – 01:00
Σάββατο 12:45 – 01:00
Κυριακή 12:45 – 01:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Κατηγορίες:

Χαρακτηριστικά:

  •  Άριστη ποιότητα
  • Διανομή κατ’οίκον
  • Η παράδοση συνεχίζεται
  • Όλα τα είδη μας φτιάχνονται από εμάς
  • Πάντα τα πιο φρέσκα κρεατικά
  • Ποικιλία επιλογών

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ