“ΜΑΡΤΑΝΟ” Πιτσαρία – Εστιατόριο

Π. Κουντουριώτου 83 Μυτιλήνη – Λέσβος

Απολαύστε τη γεύση σε όλο της μεγαλείο!

“ΜΑΡΤΑΝΟ” Πιτσαρία – Εστιατόριο. Π. Κουντουριώτου 83 Μυτιλήνη – Λέσβος

 

Tο εστιατόριο πιτσαρία Μαρτάνο με την όμορφη θέα του λιμανιού της Μυτιλήνης, σας φιλοξενεί εδώ και χρόνια στο όμορφο περιβάλλον του, προσφέροντας σας μοναδικές χειροποίητες γεύσεις. Όλες οι γεύσεις που απολαμβάνετε παρασκευάζονται την ώρα της παραγγελίας με μοναδικά υλικά την τέχνη και το μεράκι, την ποιότητα και την φρεσκάδα.

Το εσωτερικό του Μαρτάνο είναι φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη για το αυθεντικό. Ζεστός χώρος με ωραία ατμόσφαιρα και γρήγορο service μεσημέρι βράδυ. Καθημερινά ζυμώνει φρέσκο ζυμάρι και το ψήνει φτιάχνοντας ψωμάκια, πίτσα, καλτσόνε, κ.α.… Όλα ροδοψήνονται προσφέροντας γεύση και άρωμα που πλημμυρίζει τον ουρανίσκο σας!

Το μενού του Μαρτάνο είναι εξαιρετικά πλούσιο σαν γνήσιος αντιπρόσωπος της ιταλικής κουζίνας στη Μυτιλήνη. Αμέτρητα είδη πίτσας, πεϊνιρλί, καλτσόνε, ορεκτικά, ομελέτες, κρέπες, ριζότα, ζυμαρικά, σαλάτες και όχι μόνο. Απολαύστε τα στο χώρο μας ή κατόπιν παραγγελίας για το σπίτι σας!

Τις γεύσεις και την ποιότητα ΜΑΡΤΑΝΟ μπορείτε να τις βρείτε και στην Π. Βοστάνη 20. Όμως εκεί, εκτός από όλα τα είδη που σας αναφέραμε, βασιλεύει η ελληνική κουζίνα με όλα τα αντιπροσωπευτικά είδη της και κυρίως με εξαιρετικά μαγειρευτά φαγητά. Μια δοκιμή σίγουρα θα σας πείσει!

Δευτέρα 12:00 – 00:30
Τρίτη 12:00 – 00:30
Τετάρτη 12:00 – 00:30
Πέμπτη 12:00 – 00:30
Παρασκευή 12:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 00:30
Κυριακή 12:00 – 00:30

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Wifi
  • Άνετος ζεστός χώρος
  • Διανομή κατ’οίκον
  • Όλα τα είδη μας φτιάχνονται από εμάς
  • Ποιότητα και Ποικιλία
  • Πολύ καλή τοποθεσία

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ