“ΚΩΣΤΑΡΑΣ” Ψαροταβέρνα – Ουζερί

Λιμανάκι Παναγιούδας – Λέσβου

Μαγευτικές γεύσεις σε ένα μαγευτικό περιβάλλον

“ΚΩΣΤΑΡΑΣ” Ψαροταβέρνα – Ουζερί. Λιμανάκι Παναγιούδας – Λέσβου

Η ημερομηνία που Στρατής Κυπριώτης δημιούργησε με πολλή αγάπη και μεράκι την ψαροταβέρνα «ΚΩΣΤΑΡΑΣ» στο πανέμορφο λιμανάκι της Παναγιούδας – με τα τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα και την ξύλινη πέργκολα- χάνεται στα βάθη του χρόνου.

 Από τότε μέχρι σήμερα – χειμώνα καλοκαίρι, βρέξει χιονίσει – η ταβέρνα παραμένει ανοικτή μεσημέρι βράδυ και πάντα έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πιστούς πελάτες της, σερβίροντας πάντα ό,τι καλύτερο υπάρχει στον χώρο των ψαρικών και των κρεατικών και όχι μόνο.

Πρόκειται για έναν παραδοσιακό χώρο με άψογη εξυπηρέτηση, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που λειτουργεί όλο τον χρόνο. Τα φαγητά του όλα τα παρασκευάζονται στη κουζίνα του με σπιτική φροντίδα και με προϊόντα κυρίως τοπικά.

Εκτός από ψαρικά και κρεατικά θα βρείτε πάντα υπέροχες φρέσκιες σαλάτες καθώς και πολλά πιάτα προϊόντα της ντόπιας παραδοσιακής κουζίνας. Πρωτίστως, θα μείνετε έκπληκτοι από την γρήγορη εξυπηρέτηση ακόμα και σε ώρα αιχμής αλλά και από τις μεγάλες και φρέσκες μερίδες.

Συνοδέψτε το γεύμα σας με το κρασί ή το ούζο της προτίμησής σας από την εκτεταμένη γκάμα τοπικών ούζων του «ΚΩΣΤΑΡΑ». Δεν μένει λοιπόν παρά η καλή παρέα και το κέφι για να απολαύστε τη φιλοξενία, το χαμόγελο και τις πολλές νοστιμιές του πάντα σε λογικές τιμές.

Ο χώρος της ταβέρνας προσφέρεται για όλες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις!

Δευτέρα 08:00 – 00:30
Τρίτη 08:00 – 00:30
Τετάρτη 08:00 – 00:30
Πέμπτη 08:00 – 00:30
Παρασκευή 08:00 – 01:00
Σάββατο 08:00 – 01:00
Κυριακή 08:00 – 00:30

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Άνετο πάρκινγκ
  • Tεράστια ποικιλία μεζέδων
  • Η παράδοση συνεχίζεται
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Φιλικές τιμές
  • Πρωτότυπες γεύσεις

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ