“ΥΑΛΟΔΟΜΗ ΛΕΣΒΟΥ”. Βουκλαρής Παναγιώτης

Αλυφαντά, Μυτιλήνη – Λέσβος.

Τα πάντα για τα τζάμια, τα κρύσταλλα και τις υαλοκατασκευές!

“ΥΑΛΟΔΟΜΗ ΛΕΣΒΟΥ. Αλυφαντά, Μυτιλήνη – Λέσβος. Τζάμια & Κρύσταλλα

Έχοντας διανύσει μια άκρως επιτυχημένη πορεία από το 1999, η εταιρεία Υαλοδομή Λέσβου που δημιουργήθηκε από τον Παναγιώτη Βουκλαρή, κατέχει μια ηγετική θέση στο νησί μας στους τομείς εμπορίας, επεξεργασίας και τοποθέτησης υαλοπινάκων. Χάρη στις τεχνικές γνώσεις, τη δημιουργικότητα, την εξειδίκευση ειδικών εφαρμογών καθώς και τη συνέπεια στον πελάτη της είναι πλέον από τους πρωτοπόρους στην αγορά επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα υλικά.

Είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος τοποθετητής ενεργειακών τζαμιών και τζαμιών ασφαλείας από την TÜV HELLAS στο νησί μας!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΜΙΑ;

Με τον όρο ενεργειακά τζάμια, εννοούμε τους υαλοπίνακες αυτούς ( διπλούς ή τριπλούς ), στους οποίους μέσω ειδικής επεξεργασίας έχει εφαρμοστεί πάνω ένα ειδικό φιλμ (στρώμα από αδιαφανή μεταλλικά οξείδια του αργύρου), για να αυξάνεται η θερμομόνωση τους και να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι ενεργειακών τζαμιών, αλλά οι βασικότερες κατηγορίες είναι αυτές που είναι ευρύτερα γνωστές σαν ενεργειακά τζάμια 2 και 4 εποχών. Η βασικότερη διαφορά των ενεργειακών υαλοπινάκων 2 εποχών από αυτούς των 4 εποχών είναι η συμπεριφορά τους τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες 2 εποχών επιτρέπουν στην θερμότητα του ηλίου να περάσει μέσα στο σπίτι μας και κατά συνέπεια να θερμάνει τα αντικείμενα και να δημιουργηθούν συνθήκες θερμοκηπίου. Αυτό είναι ιδανικό σε χώρες με πολύ κρύο, αλλά ασύμφορο σε χώρες, όπως η Ελλάδα με έντονη ηλιοφάνεια. Οι υαλοπίνακες 4 εποχών διαθέτουν ειδικά φιλμ – επιστρώσεις τα οποία επιτρέπουν στο ηλιακό φως να περάσει μέσα στο σπίτι μας, αλλά εμποδίζουν τη θερμότητα του ηλίου με συνέπεια την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της μη χρήσης κλιματιστικών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Απλό Γυαλί. Annealed: Σπάει εύκολα σε μεγάλα αιχμηρά και άκρως επικίνδυνα κομμάτια.

Σκληρυμένο Γυαλί. Tempered / Securit: Έχει πολύ υψηλή αντοχή σε χτυπήματα και όταν σπάει θρυμματίζεται σε μικρά ακίνδυνα κομμάτια.

Πολυστρωματικό Γυαλί. Laminated / Triplex: Σπάει δύσκολα και παραμένει στη θέση του χωρίς να κομματιάζεται.

Κάθε τύπος γυαλιού έχει τις δικές του ιδιότητες και τα δικά του πλεονεκτήματα. Έτσι, όταν μιλάμε για τζάμια ασφαλείας, ο βασικός σκοπός που εξυπηρετούν μπορεί να αφορά είτε την Παθητική Ασφάλεια είτε την Ενεργητική Ασφάλεια.

 Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας και να γνωρίστε τόσο τις εφαρμογές αλλά και τα προϊόντα της και να απολαύστε μερικά από τα έργα της. (Έχει δημιουργήσει καθημερινές αλλά και ειδικές κατασκευές από γυαλί και πλεξιγκλάς σε ιδιόκτητες κατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, χώρους εστίασης και αναψυχής κλπ.)

Το προσωπικό της εταιρίας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να λύσει οποιαδήποτε απορία σας καθώς επίσης και να έρθει στον χώρο σας προκειμένου να αναλύσει, να σχεδιάσει και δημιουργήσει αυτό που έχετε ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ PHOTO GALLERY ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Δευτέρα 08:00 – 16:00
Τρίτη 08:00 – 16:00
Τετάρτη 08:00 – 16:00
Πέμπτη 08:00 – 16:00
Παρασκευή 08:00 – 16:00
Σάββατο 08:00 – 16:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Τέλειες υαλοκατασκευές
  • Η δουλειά μας μιλάει από μόνη της
  •  Άψογη εξυπηρέτηση
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Άνετο πάρκινγκ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ