ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΙΑΝΕΛΛΗ. Μπάνιο & Δάπεδο

Παγανή Μυτιλήνης – Λέσβος.

Εξαιρετική ποιότητα! Άψογη αισθητική! Κατανόηση των αναγκών σας!

ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΙΑΝΕΛΛΗ. Παγανή Μυτιλήνης – Λέσβος. Τηλ. 2251025733

 Ο επαγγελματισμός, η ειλικρίνεια, η υπευθυνότητα και η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι οι θεμέλιοι λίθοι του οικοδομήματος της εταιρίας “ΕΛΕΝΗ ΖΗΤΙΑΝΕΛΛΗ!

Η εξαιρετική και απαράμιλλη ποιότητα, η σωστή αισθητική καθώς και οι προσιτές τιμές είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων τα οποία σε συνδυασμό με την φερεγγυότητα και το κύρος της, έκαναν την εταιρεία “ΖΗΤΙΑΝΕΛΛΗ” να ξεχωρίζει. Εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέρει στους καταναλωτές του νησιού ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν πλακίδια εσωτερικών – εσωτερικών χώρων, είδη υγιεινής, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου, ντουζιέρες, μπαταρίες, spa & sauna κ.α.
Προσφέρει προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα, μελέτη και φυσικά τη συνεχή υποστήριξή της για να αναδειχθούν οι χώροι σας με τον καλύτερο τρόπο. Έπιπλα μπάνιου για όλα τα ιδιαίτερα γούστα, άλλα εντυπωσιακά άλλα απλά, όλα όμως υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκής αισθητικής. Διαθέτει μπανιέρες όλων τον διαστάσεων και σχημάτων και υλικών με υδρομασάζ η και μη.

Σίγουρα λοιπόν θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, μέσα από τις εκατοντάδες επιλογές που έχετε μπροστά στα μάτια σας! Είδη υγιεινής ξεχωριστής αισθητικής, ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, την κουζίνα και το δάπεδο, αξιόπιστα υλικά και πολλά ακόμα προϊόντα αρίστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Επισκεφτείτε το κατάστημα “ΖΗΤΙΑΝΕΛΛΗ” για να δείτε την ποιότητα από κοντά!!! Ανακαλύψτε προϊόντα που δίνουν λύσεις σε άνετους & περιορισμένους χώρους, με κλασική & μοντέρνα άποψη.

Και μην ξεχνάτε διαθέτει κατάλληλα και εξειδικευμένα προϊόντα υγιεινής για ΑΜΕΑ..

Δευτέρα 10:00 – 18:00
Τρίτη 10:00 – 18:00
Τετάρτη 10:00 – 18:00
Πέμπτη 10:00 – 18:00
Παρασκευή 10:00 – 18:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Τα πάντα για μπάνιο & δάπεδο
  • Ειδη υγιεινής φιλικά προς ΑΜΕΑ
  • Απαράμιλλη ποιότητα 
  • Υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα
  • Μοντέρνες ιδέες & design
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Πάντα προσιτές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ