“ΤΖΙΜΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ”. Ψαροταβέρνα

Χριστουγέννων 44, Μυτιλήνη – Λέσβος

Θαλασσινές γεύσεις για μυημένους στα παιχνίδια του ουρανίσκου!

“ΤΖΙΜΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ”. Ψαροταβέρνα. Χριστουγέννων 44, Μυτιλήνη – Λέσβος

Αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης και συνυφασμένη με την κουλτούρα μας, η ψαροταβέρνα δεν είναι απλά ένα μαγαζί αλλά ένα ταξίδι αισθήσεων και συναισθημάτων. Χαλαρό και οικείο σκηνικό, ανέμελη ατμόσφαιρα, καλό φαγητό, ευχάριστη παρέα και εύθυμη διάθεση δένουν και δημιουργούν μια απλή αλλά συνάμα μοναδική εμπειρία.

Αυτός είναι ο Τζίμης ο Χοντρός. Μια από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες στο νησί της Λέσβου δίπλα στο κύμα στο γραφικό λιμάνι της Μυτιλήνης με την υπέροχη θέα και το άρωμα της θαλασσινής αύρας να σας τυλίγει!

Η Λέσβος αγκαλιάζεται από το Αιγαίο και προσφέρει μια εξαίσια ποικιλία θαλασσινών που στα χέρια των μάστορα του ψαριού ανάγονται σε μια λαχταριστή γευστική απόλαυση.

Για τον Τζίμη ιδιαίτερο ρόλο παίζουν οι φρέσκες και Ελληνικής προέλευσης ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά και η καλή μαγειρική, που αφήνει τη νοστιμιά των θαλασσινών να πρωταγωνιστήσει. Μεγάλης σημασίας και η εποχικότητα, με τις σαλάτες, τα χόρτα και τα ψαράκια να εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή.

Πάμε Τζίμη Χοντρό λοιπόν για πρωτόγνωρες ουζοαπολαύσεις…χταποδάκι στα κάρβουνα, καλαμαμάρι ψητό, λαδοτύρι σαγανάκι, ψητή σαρδέλα Καλλονής, απίστευτη φάβα και ένα σωρό άλλους παραδοσιακούς Μυτιληνιούς μεζέδες

Δευτέρα 12:00 – 00:00
Τρίτη 12:00 – 00:00
Τετάρτη 12:00 – 00:00
Πέμπτη 12:00 – 00:00
Παρασκευή 12:00 – 00:00
Σάββατο 12:00 – 00:00
Κυριακή 12:00 – 00:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Wifi
  • Άριστη ποιότητα
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Έχουμε μόνο τα πιο φρέσκα ψαρικά
  • Ποικιλία επιλογών
  • Τεράστια ποικιλία μεζέδων
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ