“ΤΖΙΜΗΣ Π. ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ. Π. Ε.Ε.”. Επαγγελματικός εξοπλισμός

Παγανή, Μυτιλήνη – Λέσβος

Το δεξί χέρι του επαγγελματία που αναζητεί λύσεις για τον εξοπλισμό της επιχείρησής του!

“ΤΖΙΜΗΣ Π. – ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Π. Ε.Ε.”. Παγανή, Μυτιλήνη – Λέσβος. Επαγγελματικός εξοπλισμός & καφέδες

Η «Π. ΤΖΙΜΗΣ – Π. ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Ε.Ε» δραστηριοποιείται στην αγορά της Λέσβου δυναμικά από το 1998, στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά προς τον πελάτη και επιδιώκοντας να ικανοποιήσει τις επαγγελματικές του ανάγκες, έχει δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή παροχής υπηρεσιών και προϊόντων, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες εξοπλισμού και εγκατάστασης σε επαγγελματικούς χώρους.

Η «Π. ΤΖΙΜΗΣ – Π. ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ Ε.Ε» παρέχει την μελέτη, οργάνωση και εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα “after sales service” και εξυπηρέτησης πελατών, διαθέτοντας εξειδικευμένους τεχνικούς και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και ανταλλακτικών.

Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό σε μέσα και ακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον κλάδο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης πρωτοπορώντας σε όλους τους τομείς και αναβαθμίζοντας συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες για τα νησιά Λέσβου και Λήμνου με την ELECTROLUX PROFESIONAL αφενός και τις AΒΕΚ (HAUSBRANDT) – ΟΜΕRTA αφετέρου. Διαθέτει εγκαταστάσεις στην Παγανή Μυτιλήνης με ολοκληρωμένη έκθεση, μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων και οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών και service.

Στόχος της δεν είναι η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας αλλά η δημιουργία μακροχρόνιων επαγγελματιών συνεργασιών. Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση του επαγγελματικού χώρου αποτελεί το πρώτο και βασικότερο βήμα για τη σωστή λειτουργία, χρηστικότητα και αποτελεσματική παραγωγικότητα του επαγγελματικού σας  χώρου.

Για τον λόγο αυτό η εταιρεία έχει δημιουργήσει τμήμα μελέτης, σχεδιασμού  και πλήρους παρουσίασης τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών σχεδίων (3D design) πριν την έναρξη των εργασιών, προκειμένου να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η δυναμική του χώρου και με τον ιδανικότερο εξοπλισμό!.

Δευτέρα 08:30 – 16:30
Τρίτη 08:30 – 21:00
Τετάρτη 08:30 – 16:30
Πέμπτη 08:30 – 21:00
Παρασκευή 08:30 – 21:00
Σάββατο 08:30 – 16:30

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Τα πάντα για τον επαγγελματικό εξοπλισμό
  • Εγγυημένη εργασία
  • Τεχνογνωσία και εμπειρία ετών
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Προσιτές τιμές
  • Σεβασμός στον πελάτη

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ