“ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” Ταβέρνα – Ουζερί

Πλατεία Άντισσας – Λέσβου

Ανακαλύψτε το καλύτερο στέκι της Δυτικής Λέσβου

“ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ” Ταβέρνα – Ουζερί. Πλατεία Άντισσας – Λέσβου

Η περίφημη παραδοσιακή ταβέρνα «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», φέρνει τακτικά στην Δυτική πλευρά του νησιού, κάθε λογής κόσμο από όλη την Λέσβο. Θα την βρεις στον πυρήνα του χωριού – την πλατεία της Άντισσας –  και θα την ξεχωρίσεις αμέσως, χάρη στα έντονα παραδοσιακά της στοιχεία και τις μυρωδιές της που υποδηλώνουν τους ξεχωριστούς κρεατομεζέδες και τους ολόφρεσκους ψαρομεζέδες που σας περιμένουν εκεί.

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για εξορμήσεις στη φύση, ειδικά για όσους αναζητούν ταυτόχρονα τα καλύτερα στέκια για καφέ και φαγητό στην Λεσβιακή ύπαιθρο!

Σε μια τέτοια εξόρμησή σας καταλήγοντας στην Άντισσα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αγνό, ποιοτικό και νόστιμο φαγητό στο ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Αν είναι δε Σαββατοκύριακο ή αργία, τότε είστε πολύ τυχεροί. Γιατί τότε το μενού περιλαμβάνει και ψητά σούβλας, κοντοσούβλι, κοκκορέτσι και όλα τα καλά της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να γευτείτε όλα τα καλούδια που ετοιμάζουν για σας με φροντίδα, μεράκι και τα καλύτερα υλικά που μετουσιώνονται σε αυθεντικές γεύσεις. Εκεί δε, θα περάσετε πολύ όμορφα ειδικά τα βράδια που θα τύχει να υπάρχει ζωντανή μουσική! Φυσικά είναι ανοικτά από το πρωί για καφέ. Μεσημέρι βράδυ ανοικτά για φαγητό.

Για την ταβέρνα «Το κάτι άλλο» μεγάλο πλεονέκτημα δε, θεωρείται η τοποθεσία της. Περιτριγυρισμένη από το πλούσιο πράσινο, τα αρώματα της φύσης και την ηρεμία που προσφέρει το τοπίο, σίγουρα θα προσφέρει μια ιδανική διέξοδο ξεκούρασης στους επισκέπτες της!

Δευτέρα 08:00 – 00:30
Τρίτη 08:00 – 00:30
Τετάρτη 08:00 – 00:30
Πέμπτη 08:00 – 00:30
Παρασκευή 08:00 – 01:00
Σάββατο 08:00 – 01:00
Κυριακή 08:00 – 00:30

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Tεράστια ποικιλία μεζέδων
  • Σαββατοκύριακο & γιορτές σούβλες
  • Όμορφο φυσικό περιβάλλον 
  • Παραδοσιακοί μεζέδες 
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ