Κέντρο ποδολογίας ΜΥΣΤΕΓΝΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

Λορέντζου Μαβίλη 9, Μυτιλήνη – Λέσβος

Προβλήματα στα πόδια; Υπάρχει η ειδικός για τη θεραπεία τους!

Κέντρο ποδολογίας ΜΥΣΤΕΓΝΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ. Λορέντζου Μαβίλη 9, Μυτιλήνη – Λέσβος

Περιποίηση διαβητικού ποδιού, πόδι του αθλητή, θεραπεία κάλων, υπερκερατώσεις, καθαρισμός ονυχομυκητίασης, θεραπεία ονυχοκρυπτώσεων και ορθονυχίας. Καλλωπισμός νυχιών, μανικιούρ & πεντικιούρ.

Η περιποίηση, η φροντίδα και η θεραπεία των ποδιών είναι σωστό να γίνεται από τους ειδικούς Ποδιάτρους και Ποδολόγους, στα ειδικά διαμορφωμένα Ποδιατρικά-Ποδολογικά κέντρα, εκεί όπου οι χώροι σίγουρα τηρούν απόλυτα τις απαραίτητες προδιαγραφές Υγιεινής. Πρέπει να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι όλα τα εργαλεία περιποίησης των άκρων, τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης και μετάδοσης μυκήτων, απολυμαίνονται και αποστειρώνονται σωστά, μετά την κάθε χρήση.

Το κέντρο ποδολογίας & καλλωπισμού νυχιών της Ελένη Μυστεγνιώτου τηρεί σχολαστικά όλες απαραίτητες προδιαγραφές γιαυτό και θεραπεύει αποτελεσματικά συχνές παθήσεις των νυχιών όπως:

“Ονυχομυκητίαση “ δηλ την προσβολή των νυχιών από κάθε είδους μύκητα, συμπεριλαμβανομένων των δερματοφύτων, των ζυμομυκήτων και άλλων νηματοειδών μυκήτων. Όλα τα νύχια, χεριών και ποδιών, μπορούν να προσβληθούν. Τα δερματόφυτα προσβάλλουν συχνότερα τα νύχια των ποδιών, ενώ οι ζυμομύκητες του γένους candida τα νύχια των χεριών, κυρίως στις γυναίκες.

“Ονυχοκρύπτωση” που λέγεται και διαφορετικά είσφρυση όνυχος και είναι μια επώδυνη κατάσταση στην οποία οδηγείται ο ασθενής όταν το ένα ή και τα δύο νύχια του ποδιού ή του χεριού μεγαλώνουν και εισφρύουν (καρφώνονται) μέσα στο δέρμα, είτε λόγω λανθασμένου κοψίματος είτε λόγω κατασκευής του νυχιού είτε ακόμα και λόγω στενών υποδημάτων.

Με τη γνώση και τη συνεχή δραστηριοποίηση στο χώρο το “Κέντρο Ποδολογίας” είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε όσους επιθυμούν επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Γιατί έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων παθήσεων των άκρων και στο να εισάγει νέες μεθόδους και προϊόντα, με σκοπό την αποτελεσματικότερη και πλήρως ανώδυνη θεραπεία ποδολογικών σας προβλημάτων..

Δευτέρα 09:00 – 19:00
Τρίτη 09:00 – 19:00
Τετάρτη 09:00 – 19:00
Πέμπτη 09:00 – 19:00
Παρασκευή 09:00 – 19:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Άριστα αποτελέσματα θεραπειών
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Σημασία στη λεπτομέρια

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ