“ΟΙ ΦΙΛΟΙ”. Ψητοπωλείο – ταβέρνα – ουζερί – καφέ 

Κάπη Μανταμάδου – Λέσβος

Ντόπια κρέατα, μεράκι και φροντίδα για την καθημερινή σας απόλαυση!

“Οι Φίλοι”. Κάπη Μανταμάδου – Λέσβος. Τηλ. 2253093377

Ταβέρνες, ουζερί, εστιατόρια  και ψητοπωλεία στο νησί της Λέσβου υπάρχουν πολλά, έχουν δε να προτείνουν πάντα, κάτι ξεχωριστό για τον πελάτη τους! Υπάρχουν όμως και κάποια καταστήματα για φαγητό ιδιαίτερα καλά και τα οποία παίζουν δυνατά σε κάθε κατηγορία, με μοναδικές γεύσεις και ασύγκριτη ποιότητα!

Ένα από αυτά και μάλιστα εκτός Μυτιλήνης, είναι το ψητοπωλείο των «Φίλων» στη ΚΑΠΗ Μανταμάδου Λέσβου!

Ως γνωστόν το σουβλάκι είναι το γευστικό καταφύγιο της δικής μας παράδοσης. Εκείνη η γνώριμη επιλογή στην οποία επιστρέφεις όσες γκουρμέ βόλτες κι αν κάνεις, όσες διαφορετικές κουζίνες κι αν δοκιμάσεις. Όταν θέλεις να νιώσεις τη νοστιμιά του ψητού και την απόλαυση της απλότητας, στο μυαλό σου θα έρθει η εικόνα μιας τυλιχτής πίτας από το  ψητοπωλείο «Οι Φίλοι». Είναι εκείνο το στέκι που θα σου προσφέρει όλες τις παραδοσιακές ψητές κρεατογεύσεις στην πιο χειροποίητη εκδοχή τους και με νοστιμιά που θα σε κάνει αμέσως φανατικό πελάτη!

Παράλληλα η κουζίνα των «Φίλων» μπορεί να σας προσφέρει όλους τους γνωστούς και αγαπημένους σας ντόπιους μεζέδες με αγνά υλικά, δροσερές σαλάτες, φρεσκότατα ψαρικά και θαλασσινά που γίνονται βάση σε ένα οικείο μενού που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση του, αφού το μεράκι και η εμμονή στην ποιότητα κάνουν τις πιο γνωστές επιλογές να έχουν διαφορετική γεύση!

Σας περιμένει πάντα ως η καλύτερη γαστρονομική πρόταση στην πιο γραφική γωνιά της  βορειοανατολικής Λέσβου, με έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση και την ασύγκριτη ποιότητα των πρώτων υλών.

Ανοικτά από νωρίς το πρωί και για καφέ. Είδατε; Φροντίζει τα πάντα για σας! Και μην ξεχνάτε, αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία το τραπέζι κάθε κοινωνικής και συλλογικής εκδήλωσής σας!

Τίποτα δε σας κρατάει μακριά από τις αγαπημένες σας επιλογές!

Δευτέρα 07:30 – 00:30
Τρίτη 07:30 – 00:30
Τετάρτη 07:30 – 01:00
Πέμπτη 07:30 – 01:00
Παρασκευή 07:30 – 02:00
Σάββατο 07:30 – 02:30
Κυριακή 07:30 – 02:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Όλη η ντόπια κουζίνα συγκεντρωμένη σε ένα σημείο
  • Κρεατικά, ψαρικά & θαλασσινά 
  • Παραδοσιακό τραπέζι στο παραδοσιακό χωριό
  • Φιλικές τιμές
  • Τεράστια ποικιλία σε μεζέδες
  • Ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση
  • Ανοιχτά από νωρίς το πρωί για καφέ
  • Αναλαμβάνει τραπέζια γάμου, βάπτισης, συλλόγων

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ