ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΤΑΣ. Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης

Γυμνασιάρχου Δαυίδ 24 Μυτιλήνη – Λέσβος

Αφιερωμένος με πάθος στην ψυχική ανάπτυξη του ανθρώπου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΤΑΣ. Ειδικός Ψυχικής Υγείας. Γυμνασιάρχου Δαυίδ 24 Μυτιλήνη – Λέσβος

Ο Απόστολος Μάτας είναι πιστοποιημένος Life Coach, από το Εθνικό Καποδιστριακό Παν. Αθηνών και βασικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching.

Ασχολείται με το Προσωπικό (Personal) και το επαγγελματικό (Business) Coaching. Πραγματοποιεί συνεδρίες ενδυνάμωσης, ενσυνειδητότητας και ανάπτυξης των ικανοτήτων του ανθρώπου, δια ζώσης και μέσω Skype.

Είναι αφιερωμένος με πάθος στην ψυχική και πνευματική φροντίδα και ανάπτυξη του ανθρώπου, βοηθώντας να ξεκλειδώσει ο κάθε άνθρωπος το δυναμικό του.

Τι είναι το Life Coaching;
Το Life Coaching είναι μια δημιουργική διαδικασία, μια σχέση συνεργασίας ανάμεσα σε έναν Life Coach και έναν άνθρωπο που έχει έναν ή παραπάνω στόχους σε κάποιο ή κάποιους τομείς της ζωής του και χρειάζεται έναν ειδικό επαγγελματία να τον υποστηρίξει σε αυτή του την προσπάθεια. Οι τομείς που δραστηριοποιούμαστε είναι οι σχέσεις, η οικογένεια, το επάγγελμα, η υγεία, η προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου.
Διαχειριζόμαστε για παράδειγμα, τον θυμό, τον χρόνο, το διαζύγιο, τις σχέσεις των συζύγων μεταξύ τους και με τα παιδιά, μακροχρόνιες συνήθειες όπως το κάπνισμα,, άγχος, ψυχική ενδυνάμωση μαθητών και εξετάσεις. Ασχολούμαστε με την αυτοπεποίθηση, την ενδυνάμωσή μας και πως βάζουμε όρια στον εαυτό μας και στους άλλους. Ο Life coach με τον διάλογο, με δυναμικές ερωτήσεις εργαλεία και τεχνικές της ψυχολογίας ενθαρρύνει τον άνθρωπο να σκεφτεί με Λογική, να ανακαλύψει επιλογές, να αναζητήσει μέσα του την κρυμμένη γνώση του, τα χαρίσματά του, να φωτίσει τα όνειρά του.
Εμπνέει τους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν το προσωπικό τους δυναμικό. Το Life Coaching είναι μια τέχνη, που βοηθάει τους ανθρώπους να γνωρίσουν βαθιά και αληθινά τον εαυτό τους, να αναπτύξουν δεξιότητες, να ανακαλύψουν τον χάρτη της συμπεριφοράς τους, τα χαρίσματά τους, να κατακτήσουν την προσωπική τους ευτυχία, την επίτευξη των στόχων τους, και την διαχείριση των προσωπικών και επαγγελματικών προκλήσεων. Με το Life Coaching γίνεται κανείς Ηγέτης του Εαυτού του.
Μάτας Απόστολος
Life Coach
(Ειδικός Ψυχικής Υγείας, Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης)

 

Δευτέρα 09:00 – 14:00
Τρίτη 09:00 – 14:00
Τετάρτη 09:00 – 14:00
Πέμπτη 09:00 – 14:00
Παρασκευή 09:00 – 14:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Life Coach AC
  • Online συνεδρίες

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ