“Το ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ του ΚΟΛΠΟΥ”. Ψαροταβέρνα – Εστιατόριο – Ουζερί 

Πέραμα Γέρας – Μυτιλήνη

H ταβέρνα διατίθεται για το τραπέζι του Γάμου, της Βάπτισης ή άλλης κοινωνικής εκδήλωσής σας!

 

“Το ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ του ΚΟΛΠΟΥ”. Πέραμα Γέρας – Μυτιλήνη. Τηλ. 2251051869

Η παραλία Περάματος είναι ένας ιδανικός τόπος επίσκεψης χειμώνα καλοκαίρι, ο οποίος συνδυάζει το απλό, το όμορφο, την ηρεμία και την χαλάρωση με την εξαιρετική γαστρονομία της περιοχής!

Πάνω στην παραλία αυτή λοιπόν, θα βρείτε την ψαροταβέρνα “Το Μαργαριτάρι του Κόλπου” η οποία ως γνωστόν είναι ο “leader” γαστριμαργίας της περιοχής καθώς έχει βραβευτεί πρόσφατα με το βραβείο των «ΑΕΤΩΝ της ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ»!

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε μεσημέρι βράδυ,  πρωτότυπους μεζέδες και εκλεκτές γεύσεις αγναντεύοντας την θάλασσα και αναπνέοντας την αρμύρα της!

Η ψαροταβέρνα καθημερινά σας προσφέρει ψαρομεζέδες, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, διάφορα μαγειρευτά φαγητά, ψητά κρεατικά της ώρας, δροσερές σαλάτες από φρέσκα λαχανικά και άλλες πολλές γεύσεις που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Επισκεφτείτε το «Μαργαριτάρι του Κόλπου» και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από τις γεύσεις αλλά και την εξυπηρέτησή του!

Όσο για το τραπέζι του Γάμου, της Βάπτισής ή άλλης κοινωνικής εκδήλωσής σας, εύκολα θα διαπιστώσετε ότι είναι η ιδανική επιλογή!

Δευτέρα 12:00 – 00:30
Τρίτη 12:00 – 00:30
Τετάρτη 12:00 – 00:30
Πέμπτη 12:00 – 00:30
Παρασκευή 12:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 00:30
Κυριακή 12:00 – 00:30

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Εκλεκτή κουζίνα
  • Τα πάντα από ψαρικά, θαλασσινά & κρεατικά
  • Πιστοποιημένη εξυπηρέτηση με βραβείο
  • Χαμηλές τιμές
  • Μεζέδες που γράφουν ιστορία
  • Χαλαρωτικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ