“Το Λιμανάκι της Ευρειακής”. Ψαροταβέρνα – Εστιατόριο – Ουζερί 

Ευρειακή Γέρας – Μυτιλήνη

Βαθιά και ουσιαστική αγάπη για τη σύγχρονη δημιουργική Μυτιληνιά κουζίνα!

“Το Λιμανάκι της Ευρειακής”. Ευρειακή Γέρας – Μυτιλήνη. Τηλ. 2251052033

Το φαγητό είναι ένας από τους βασικούς άξονες για να ανακαλύψεις την παράδοση, τον φυσικό πλούτο και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενός τόπου. Το «Λιμανάκι της Ευρειακής» σας προσφέρει μια τέτοιου είδους εμπειρία για το νησί της Λέσβου!

Εκεί δεν υπάρχει τίποτα το επιτηδευμένο, τίποτα το φανταχτερό. Λαϊκή διακόσμηση, για να υπενθυμίζει την προέλευση των μεζέδων. Η κουζίνα του είναι πλούσια, θα βρεις από όλα, σαλάτες, λαδερά, μαγειρευτά, της σχάρας, αλλά το δυνατό του σημείο είναι οι θαλασσινοί μεζέδες και τα ψάρια που του φέρνουν καθημερινά οι ψαράδες της περιοχής.

Και φυσικά αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα ότι το καλό εστιατόριο είναι αποτέλεσμα της βαθιάς και ουσιαστικής αγάπης για τη σύγχρονη δημιουργική Μυτιληνιά κουζίνα. Χρησιμοποιούν μόνο τα πιο φρέσκα και καλύτερα προϊόντα για να φτιάξουν γεύματα που είναι τόσο νόστιμα όσο και καλά για εσάς. Κάθε πιάτο φτιάχνεται με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια, από τα απλά ορεκτικά μέχρι τα πιο χορταστικά κυρίως πιάτα!

Το Λιμανάκι της Ευρειακής όμως, είναι κάτι περισσότερο από ένα εστιατόριο. Είναι ένα μέρος όπου οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να συναντηθούν για να απολαύσουν καλό φαγητό,  όμορφη συζήτηση και φιλοξενία. Η ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα είναι ιδανική για τα πάντα, από ένα ήσυχο δείπνο για δύο έως ένα ζωντανό πάρτι για μια μεγάλη παρέα.

Έτσι, αν θέλετε να φάτε παραδοσιακό σπιτικό φαγητό, η Ευρειακή και το λιμανάκι της, είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Θα ενθουσιαστούν πολύ να σας γνωρίσουν!

RECOMMENTED ON RESTAURANT GURU 2023

Δευτέρα 12:00 – 00:30
Τρίτη 12:00 – 00:30
Τετάρτη 12:00 – 00:30
Πέμπτη 12:00 – 00:30
Παρασκευή 12:00 – 00:30
Σάββατο 12:00 – 00:30
Κυριακή 12:00 – 00:30

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Βραβείο “RESTAURANT GURU 2023”
  • Έμφαση στη Μυτιληνιά κουζίνα
  • Ψαρικά, θαλασσινά & κρεατικά
  • Απόλαυση δίπλα στη θάλασσα
  • Χαμηλές τιμές
  • Τεράστια ποικιλία σε μεζέδες
  • Ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ