“ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ”. Καφέ εστιατόριο – Μεζεδοπωλείο

Λάμπου Μύλοι Λέσβος

Πρωτότυπες γεύσεις μαγεύουν τον ουρανίσκο σας

“ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ”. Καφέ εστιατόριο – Μεζεδοπωλείο. Λάμπου Μύλοι Λέσβος

Στους Λάμπου Μύλους, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη, σας περιμένει ένας αξιόλογος γαστρονομικός προορισμός. Η θετική ανταπόκριση στις γευστικές του προτάσεις, δημιούργησε σε μικρό χρονικό διάστημα πολλούς πιστούς θαμώνες. Γι’ αυτό αναφερόμαστε στο ”Ξανά Μανά” ως ευχάριστη έκπληξη και ως ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία στη Λέσβο.

Βασικά συστατικά αυτής της επιτυχίας είναι το μεράκι και η δημιουργικότητα. Κι αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα κλισέ, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε καθώς σας προσκαλεί με τον πλέον φιλικό τρόπο να δοκιμάσετε αυθεντικές γεύσεις με μια ιδιαίτερη ματιά και να χαλαρώσετε σ’ έναν καλαίσθητο χώρο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στα τραπεζάκια έξω.

Το “Ξανά Μανά” είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις στο είδος του για όσους αγαπούν την αυθεντικότητα, τη φιλική εξυπηρέτηση και θέλουν να μοιραστούν με την παρέα τους υπέροχες στιγμές σ’ ένα όμορφο στέκι. Εδώ θα απολαύσετε καφέ της αρεσκείας σας με σπιτικά σιροπιαστά γλυκά. Θα νοιώσετε σαν στο σπίτι σας επιλέγοντας καραφάκι με νοστιμότατα μεζεδάκια, μαγειρευτά φαγητά, ψητά της ώρας, σούβλες, κοκορέτσι και κοντοσούβλι.

Σας περιμένουν λοιπόν εκεί, για να συναρπάσουν τον ουρανίσκο σας! Με την υπογραφή ποιότητας Μαρία Θέτη και Στεφανία Παλιβάνη. Ανοικτό τα μεσημέρια. Βράδυ μόνο Παρασκευή, Σάββατο και εορτές.

Δευτέρα 09:00 – 17:00
Τρίτη 09:00 – 17:00
Τετάρτη 09:00 – 17:00
Πέμπτη 09:00 – 23:00
Παρασκευή 09:00 – 23:00
Σάββατο 09:00 – 23:00
Κυριακή 09:00 – 17:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  •  Άνετο πάρκινγκ
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Όλα τα είδη κρεατικών
  • Πάντα τα πιο φρέσκα κρεατικά
  • Ποικιλία επιλογών
  • Ποικιλία μεζέδων

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ