“ΚΡΗΤΙΚΟΣ MOTORSPORT”. Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων

Πάρ. Αερ. Γιανναρέλλη (ποταμός), Μυτιλήνη

Εξελιγμένο συνεργείο με τεράστια πείρα στη βελτίωση του αυτοκινήτου σας

“ΚΡΗΤΙΚΟΣ MOTORSPORT”. Γενικό συνεργείο αυτ/των

Το συνεργείο αυτοκινήτων “Κρητικός Motorsport”, από το 2007 βρίσκεται στην ίδια διεύθυνση της Αεροπόρου Γιανναρέλλη στον Ποταμό. Εκεί ο Παναγιώτης Κρητικός συντηρεί, επισκευάζει και εξελίσσει τα αυτοκίνητά σας, με τον αρτιότερο τεχνικά τρόπo. Εκτός από το service, ο ίδιος ασχολείται με το εμπόριο λιπαντικών, ανταλλακτικών και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ειδικότητά του τα λιπαντικά και τα χημικά πρόσθετα ποιότητας αλλά και οτιδήποτε αφορά στην βελτίωση των εξατμίσεων, τροχών, φρένων και αναρτήσεων οποιουδήποτε αυτοκινήτου, παράλληλα με το εμπόριο επώνυμων αξεσουάρ.

Ξεκίνησε από μικρός ως βοηθός μηχανικού στη ΤΟΥΟΤΑ και από τότε αγάπησε με πάθος αυτό το επάγγελμα εξελίσσοντας τις γνώσεις και τις δραστηριότητές του χρόνο με τον χρόνο. Ασχολούμενος εν τέλει με οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητο, δεν άργησε να ασχοληθεί και με τους αγώνες αυτ/του, είτε ως οδηγός είτε ως συνοδηγός, αποκτώντας τεράστια εμπειρία που του είναι τόσο χρήσιμη, επισκευάζοντας ή βελτιώνοντας ολοκληρωτικά το δικό σας αυτοκίνητο.

Παρακολουθώντας δεκάδες σεμινάρια όσον αφορά τη συντήρηση και τις επισκευές των νέας τεχνολογίας αυτοκινήτων και χρησιμοποιώντας ότι επώνυμο και καλύτερο εξάρτημα υπάρχει όσον αφορά τις βελτιώσεις εν γένει του αυτοκινήτου, προσφέρει ιδανικές προτάσεις ενεργητικής ασφάλειας στους πελάτες του.

Τα τελευταία 5 χρόνια δε, λειτουργεί και η Έκθεση Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ λίγο έξω από την Μυτιλήνη στο δρόμο προς την Καλλονή. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ ώστε να καταλάβετε ότι κάθε αυτοκίνητο της ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, είναι εξονυχιστικά ελεγμένο από τον ίδιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προφυλάσσει το αγοραστικό κοινό από τις συχνές παγίδες που ακούμε στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

“ΚΡΗΤΙΚΟΣ MOTOSPORT” λοιπόν είναι η σωστή επιλογή για οτιδήποτε αφορά το ήδη υπάρχον είτε το μελλοντικό αυτοκίνητό σας!

Δευτέρα 09:00 – 16:00
Τρίτη 09:00 – 16:00
Τετάρτη 09:00 – 16:00
Πέμπτη 09:00 – 16:00
Παρασκευή 09:00 – 16:00
Σάββατο 09:00 – 15:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  •  Άψογη εξυπηρέτηση
  • Εγγυημένο service
  • Πολύχρονη εμπειρία από αγώνες αυτοκινήτου
  • Εμπειρία ελέγχου με ηλεκτρονικά μηχανήματα
  • Σύγχρονες & Άρτιες εγκαταστάσεις
  • Προσιτές τιμές
  • Πληρωμή με κάρτα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ