“ΚΙΜΩΝΑΣ”. Αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, catering

Γεωργίου Μούρα, Μυτιλήνη – Λέσβος

Το πιο διάσημο ψωμί της Λέσβου

“ΚΙΜΩΝΑΣ”. Αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, catering. Γεωργίου Μούρα, Μυτιλήνη – Λέσβος

Σήμερα η εταιρεία “Κίμωνας” στη Μυτιλήνη και στη Λήμνο, είναι ίσως από τις λίγες επιχειρήσεις που παρασκευάζουν αγνά παραδοσιακά προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στα καταστήματά αυτά, είναι αποκλειστικά παραγωγής της εταιρίας, κανένα δε από αυτά δεν παρασκευάζεται εκτός των εργαστηρίων της.

O “Κίμωνας” κρατάει στα χέρια του τα μυστικά της παραγωγής του ψωμιού (ψωμί της γιαγιάς) από τότε που άρχισαν οι άνθρωποι να φτιάχνουν ψωμί. Το αλεύρι που χρησιμοποιεί σήμερα παράγεται στη Λήμνο και είναι αλεσμένο σε πετρόμυλο. Ως εκ τούτου, το ψωμί του παρασκευάζεται χάρη σε αυτά τα αιώνια μυστικά και με παραδοσιακό προζύμι.

Στα εργαστήρια δε του Κίμωνα παράγεται μια μεγάλη ποικιλία αρτοποιημάτων με κορυφαία στάνταρ ποιότητας, όπως παξιμάδια, κριτσίνια κλπ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς και όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Για τα προϊόντα ζαχαροπλαστείου, επιμένει στην αρμονία των συνταγών και στις αξίες των αγνών και φρέσκων υλικών. Στο εργαστήριο του ( σύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο το μοντέρνο εξοπλισμό, ώστε να πληρούνται όλες οι προδιαγραφές υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας) παρασκευάζονατι γλυκές προτάσεις που ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους. Όσο για το catering του Κίμωνα, είναι το πιο διάσημο του νησιού, χάρη στη νοστιμιά και την ποικιλία των φαγητών του.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Κίμωνας στη Μυτιλήνη για να προμηθευτείτε το παραδοσιακό ψωμί της γιαγιάς, τα γλυκά που δημιουργούνται για εσάς, για την γαμήλια τούρτα σας ή την τούρτα γενεθλίων των παιδιών σας και για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές.

Και μήν ξεχνάτε! Μπορείτε να κάνετε την δεξίωση του γάμου σας με την πολυτέλεια και την άνεση που της αξίζει, στις νέες εγκαταστάσεις το “ΚΙΜΩΝΑ” που έγιναν ειδικά γιαυτό το σκοπό στη Σκάλα Παμφίλων.

(Ακαδημία) Γεωργίου Μούρα 12, Μυτιλήνη. Τηλ. 22510 45970
(Κολώνες) Αρχιπελάγους 23, Μυτιλήνη. Τηλ. 22510 54962

Δευτέρα 06:00 – 21:00
Τρίτη 06:00 – 21:00
Τετάρτη 06:00 – 21:00
Πέμπτη 06:00 – 21:00
Παρασκευή 06:00 – 21:00
Σάββατο 06:00 – 21:00
Κυριακή 08:30 – 15:00

Τώρα είμαστε ανοιχτά

Χαρακτηριστικά:

  • Άριστη ποιότητα
  • Αριστος εξοπλισμός
  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Η παράδοση συνεχίζεται
  • Ποιότητα και Ποικιλία
  • Φιλικές τιμες

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ