ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗΣ. Χονδρεμπόριο & Τροφοδοσία καταστημάτων 

Παγανή Μυτιλήνης – Λέσβος 

Γρήγορα, εύκολα, οικονομικά έχετε στα χέρια σας την ποιότητα που σας αξίζει!

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗΣ. Χονδρεμπόριο & Τροφοδοσία καταστημάτων εστίασης, ζαχαροπλαστείων, ξενοδοχείων κ.α.. Παγανή Μυτιλήνης

Η επιχείρηση – μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο – δραστηριοποιείται στον κλάδο του Χονδρικού Εμπορίου. Στόχος της είναι η ομαλή και έγκαιρη τροφοδότηση των τοπικών επιχειρήσεων με προϊόντα από τη γκάμα των χαρτικών, των ποτών & αναψυκτικών καθώς και με συγκεκριμένα είδη ξηρών τροφίμων καθώς και ζωοτροφών.

Όσον αφορά στο κομμάτι της τροφοδοσίας και διανομής, προσφέρει ευκολία και ταχύτητα στην παράδοση των προϊόντων στις επιχειρήσεις με πολλαπλές διανομές αυθημερόν και επιλογές δρομολογίων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού των τοπικών επιχειρήσεων. Επίσης διανέμει προϊόντα και προς την υπόλοιπη Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Χρησιμοποιεί δε, νέες βέλτιστες τεχνολογίες για την καταχώρηση, κωδικοποίηση και άμεσο έλεγχο των προϊόντων κατά την παραγγελία των πελατών της.

Όσον αφορά τις τοπικές επιχειρήσεις, μπορούν να προμηθευτούν στις καλύτερες δυνατές τιμές, τα κάτωθι είδη από τις πιο επώνυμες φίρμες: Αναψυκτικά, χυμούς, τσάι, νερά, μπύρες, ποτά, κρασιά, αποστάγματα, καφέδες, ροφήματα, σιρόπια, bitter, πουρέδες, σνακς, γάλα, δημητριακά, έλαια, παιδικές τροφές, ποτήρια, χαρτικά, είδη προσωπικής υγιεινής, συσκευασίες, απορρυπαντικά, είδη σπιτιού γενικής χρήσης κ.α.

Δευτέρα 08:00 – 16:00
Τρίτη 08:00 – 16:00
Τετάρτη 08:00 – 16:00
Πέμπτη 08:00 – 16:00
Παρασκευή 08:00 – 16:00
Σάββατο 08:00 – 16:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Τεράστια γκάμα προϊόντων
  • Άμεση παράδοση
  • Επώνυμη ποιότητα
  • Άψογη εξυπηρέτηση επαγγελματιών

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ