“ΓΕΩΜΗΛΑΣ”. Κοσμήματα και ρολόγια

Ερμού 24 Μυτιλήνη – Λέσβος

Με την καλύτερη καθοδήγηση για την κατάλληλη επιλογή κοσμήματος και ρολογιού!

“ΓΕΩΜΗΛΑΣ”. Κοσμήματα και ρολόγια. Ερμού 24 Μυτιλήνη.

Το πάθος για την ομορφιά και τα κοσμήματα ήταν η κινητήρια δύναμη που οδήγησε τον Στέλιο Γεωμηλά να ξεκινήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα πολλά χρόνια πριν. Σήμερα οι Αφοί Γεωμηλά συνεχίζουν να σας εξυπηρετούν ως μια μια γνήσια οικογενειακή ελληνική επιχείρηση, που μοναδικός της σκοπός είναι να σας προσφέρει κοσμήματα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς παρέχοντας παράλληλα την καλύτερη καθοδήγηση στην κατάλληλη επιλογή κοσμήματος ή ρολογιού, αλλά και στην φιλική προς τον καταναλωτή aftersale εξυπηρέτηση.

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό καθώς συνδυάζει ιδιαίτερα πολύτιμα φυσικά στοιχεία στην κατασκευή του. Τα κοσμήματα είτε ως πανάρχαια σύμβολα πολιτισμού, είτε ως κειμήλια αποτελούν διαχρονικά χρηστικά αντικείμενα ομορφιάς και στολισμού.

Στο κοσμηματοπωλείο ΓΕΩΜΗΛΑΣ θα βρείτε κοσμήματα που ενσωματώνουν στους πολύτιμους λίθους και στον χρυσό, την απαράμιλλη τέχνη, τη γνώση και την σχεδιαστική αρτιότητα δίνοντας έτσι ένα αποτέλεσμα αισθητικής πληρότητας. Παράλληλα δε θα βρείτε υπέροχα ρολόγια από τα πιο γνωστά brands στο χώρο του ρολογιού. Εξερευνήστε λοιπόν στο 24 της Ερμού έναν κόσμο εκλεπτυσμένης αισθητικής και θα βρείτε έτσι την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μοναδικά χρυσά και ασημένια κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια χειρός για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί. Εντυπωσιάστε με εκλεπτυσμένης αισθητικής κοσμήματα προσαρμοσμένα στο προσωπικό σας στυλ!

Δευτέρα 08:30 – 14:00
Τρίτη 08:30 – 14:0017:30 – 20:30
Τετάρτη 08:30 – 14:00
Πέμπτη 08:30 – 14:0017:30 – 20:30
Παρασκευή 08:30 – 14:0017:30 – 20:30
Σάββατο 08:30 – 14:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Επώνυμα ρολόγια ποιότητας
  • Φιλικές τιμές
  • Μοναδικές δημιουργίες
  • Στο κέντρο της αγοράς
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Ποικιλία επιλογών

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ