“ΦΡΑΓΚΟΣ”. Έπιπλα, φωτιστικά & Διακόσμηση σπιτιού

Λάρσος Μυτιλήνης – Λέσβος

Κατασκευάζει τα έπιπλά σας, σύμφωνα με τα υψηλότερα standards ποιότητας!

“ΦΡΑΓΚΟΣ Έπιπλα”. Λάρσος Μυτιλήνης – Λέσβος. Τηλ. 2251086040

Η εταιρεία έχει έδρα το Χαλκειό της Χίου και κρατά δύο γενιές. Οι ανησυχίες και οι τεχνικές γνώσεις του, ώθησαν τον ιδρυτή της στη δημιουργία ξυλουργικού εργοστασίου που μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας για κάθε ξύλινη κατασκευή στο χώρο σας.

Η δεύτερη γενιά επεκτάθηκε στο εμπόριο. Συνεργάζεται με προμηθευτές εντός και εκτός Ελλάδος και έχει πετύχει τις εκλεκτότερες επιλογές στις φθηνότερες τιμές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια, καταστήματα στη Μυτιλήνη για την εξυπηρέτηση του κοινού του Νομού Λέσβου!

Το πάθος των κατασκευαστών για αρμονία και υψηλή αισθητική και μόνο, τους ωθεί να σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για την κάλυψη των αναγκών σας για οποιοδήποτε είδος επίπλου.

Σας περιμένει λοιπόν μια τεράστια ποικιλία επίπλων, υφασμάτων, φωτιστικών, κουρτινών, χαλιών, που οι έμπειροι διακοσμητές και το εξυπηρετικό και ικανότατο προσωπικό της εταιρίας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να συνδυάσετε σύμφωνα με τα όνειρά σας ή και να τα προσαρμόσετε στους χώρους σας χάρη στο ξυλουργικό της εργαστήριο. Επιπλώστε λοιπόν τέλεια το σπίτι σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Δευτέρα 08:30 – 15:00
Τρίτη 08:30 – 21:00
Τετάρτη 08:30 – 15:00
Πέμπτη 08:30 – 21:00
Παρασκευή 08:30 – 21:00
Σάββατο 08:30 – 15:00

Η έκθεσή μας είναι κλειστή

Χαρακτηριστικά:

  • Κορυφαία ποιότητα, συναρπαστικό design
  • Καταστήματα και στη Χίο
  • Τεράστια ποικιλία επίπλων
  • Φωτιστικά, χαλιά και κουρτίνες
  • Online αγορές
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ