“ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ”. Χρωματοπωλείο- Τεχνικό Κατάστημα

Αχιλλέα Κονταρά 3, Μυτιλήνη – Λέσβος

Aυστηρή προσήλωση στην κορυφαία ποιότητα

“ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ”. Χρωματοπωλείο- Τεχνικό Κατάστημα. Αχιλλέα Κονταρά 3 (όπισθεν ΔΕΗ), Μυτιλήνη – Λέσβος

Το κατάστημα βρίσκεται κοντά σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαγγελματία και ιδιώτη σε ότι αφορά: Χρώματα, χρώματα κιμωλίας, ακρυλικά χρώματα, λαδομπογιές, χειροτεχνίες, σιδηρικά, υδραυλικά, ηλεκτρικά, εργαλεία, είδη σπιτιού, είδη κήπου, αναλώσιμα κλπ

Οι προμηθευτές του είναι επώνυμες και καταξιωμένες εταιρείες – οι περισσότερες πιστοποιημένες με ISO – και με ηγετική θέση στο χώρο τους, εξασφαλίζοντας και την “after sales” υποστήριξη των πελατών του. Vitex, Vernilac, Mondo bello, FF Group, Raider, Einhell, Bormann, Mercola. Έτσι αγοράζετε με σιγουριά και είστε πάντα κερδισμένοι.

Εκφραστείτε! Δημιουργήστε! Ανανεώστε! Με χρώματα που καλύπτουν όλες τις χρωματολογικές επιλογές και που δίνουν αξία στη δουλειά σας!

“ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ”. Με αυστηρή προσήλωση στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ σε συνδυασμό με τις ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ και την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. Η μεγάλη εμπειρία των υπευθύνων του καταστήματος στον κλάδο, δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσα τις σωστές λύσεις. Επενδύοντας στην τεχνογνωσία, στην προσωπική επαφή και στην μεγάλη γκάμα των εμπορευμάτων του καλύπτει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Στόχος του είναι η συνεχής ενημέρωση για νέα προϊόντα, καινοτομίες, εξελίξεις και εφαρμογές, ώστε να παρέχει ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι πελάτες του γνωρίζουν ότι πάντα υπάρχει κάποιος στη διάθεσή τους για να τους δώσει λύση και να το “συζητήσουν” είτε πρόκειται για μια απλή βίδα ή ένα εξειδικευμένο εργαλείο…

Δευτέρα 08:00 – 14:30
Τρίτη 08:00 – 14:3018:00 – 21:00
Τετάρτη 08:00 – 14:30
Πέμπτη 08:00 – 14:3018:00 – 21:00
Παρασκευή 08:00 – 14:3018:00 – 21:00
Σάββατο 08:00 – 14:30

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Ποικιλία επιλογών
  • Τα πιο επώνυμα χρώματα για τις βαφές σας
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ