ΑΡΑΠΗΣ ΤΑΚΗΣ. Πλυντήριο & Ελαστικά αυτ/των

Κορνάρου 19, Μυτιλήνη – Λέσβος

Αστραφτερό αυτοκίνητο, γερό κράτημα στο δρόμο!

ΑΡΑΠΗΣ ΤΑΚΗΣ. Πλυντήριο & Ελαστικά αυτ/των. Κορνάρου 19, Μυτιλήνη – Λέσβος

Ψάχνετε το καλύτερο και πιο αστραφτερό πλύσιμο για το αυτοκίνητό σας; Θα το βρείτε στη Επάνω Σκάλα απέναντι από το ΙΚΑ Μυτιλήνης. Οι εγκαταστάσεις που διαθέτει σας εξασφαλίζουν το ιδανικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας πάντα σε φιλικές τιμές!

Η εξειδίκευση και η εμπειρία του, επιτρέπει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού οχημάτων, που ικανοποιούν και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία υλικά καθαρισμού και γυαλίσματος, είναι σε θέση να διασφαλίζει την άριστη προστασία και περιποίηση του χρώματος των αυτοκινήτων.

Αν πάλι έχετε πρόβλημα στα ελαστικά σας, πάλι βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Το τμήμα Ελαστικά – Βουλκανιζατέρ “Αράπης” δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης, επισκευής και τοποθέτησης επώνυμων ελαστικών και ζαντών όλων των τύπων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Και για λιπαντικά, μπαταρίες ή για κατάλληλα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας, δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού. Το κατάστημα του Τάκη Αράπη προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και επιλογές χάρη στην αναγνωρισμένη και πολυετή εμπειρία του.

Θυμηθείτε!! Πλύσιμο-ελαστικά-μπαταρίες-λιπαντικά-αξεσουάρ…5 λέξεις ένα δυνατό όνομα: ΑΡΑΠΗΣ

Δευτέρα 07:30 – 18:00
Τρίτη 07:30 – 18:00
Τετάρτη 07:30 – 18:00
Πέμπτη 07:30 – 18:00
Παρασκευή 07:30 – 18:00
Σάββατο 07:30 – 18:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Επώνυμα ελαστικά και λιπαντικά
  • Σημασία στη λεπτομέρια
  • Φιλικές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ