log1o

“Aφοι ΚΑΜΑΤΣΟΥ”. Μάρμαρα, τζάκια & σόμπες

Παππάδος Γέρας – Λέσβος

Φίρμα εμπιστοσύνης που καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες σας σε κάθε σημείο του νησιού μας!

 

“Αφοι Καμάτσου”. Παππάδος Γέρας– Λέσβος. Τηλ. 2251084004

Μάρμαρο! Το απόλυτο φυσικό υλικό άμεσα συνυφασμένο με την Ελλάδα και την πολιτιστική της κληρονομιά. Όλα τα ιστορικά μνημεία μας είναι από μάρμαρο κι έχουν αντέξει στην πάροδο των αιώνων, μέχρι στις μέρες μας. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.

Λόγω αυτής της διαχρονικότητας του, της υψηλής αντοχής του και της απαράμιλλης κομψότητάς του, έχει γίνει το πιο δημοφιλές υλικό όχι μόνο στον κατασκευαστικό χώρο αλλά και στον χώρο της διακόσμησης και ειδικά των σύγχρονων τζακιών!

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΑΜΑΤΣΟΥ ασχολείται αφ’ ενός με τη κοπή μαρμάρων-επεξεργασίες και τοποθετήσεις αφ΄ετέρου δε, με την κατασκευή τζακιών όλων των ειδών. Σκοπός της είναι να δημιουργεί διαχρονικά έργα τα οποία αναδεικνύουν την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική του χώρου που τοποθετούνται. Αποτελεί δε μια σύγχρονη εταιρεία που μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε κάθε ανάγκη των πελατών της.

Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Με γνώση, συνέπεια και την απαραίτητη υποδομή σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και κατασκευών υψηλής ποιότητας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ!

Η μετατροπή ενός παραδοσιακού ανοικτού τζακιού σε ενεργειακό γίνεται συνήθως σχετικά εύκολα, χωρίς πολλά μερεμέτια και χωρίς μεγάλη ενόχληση για τους διαμένοντες στο σπίτι. Η μικρή δε ενόχληση είναι αμελητέα ποσότητα σε σχέση με τα μόνιμα και πολλαπλά οφέλη που έχει να αποκομίσει ο νοικοκύρης του σπιτιού. Οι συσκευές θέρμανσης που τοποθετούνται εσωτερικά του υπάρχοντος τζακιού, έτσι ώστε να το αναβαθμίσουν σε ενεργειακό αποκαλούνται ένθετες ενεργειακές κασέτες ή κασέτες αναβάθμισης τζακιού.

Είναι αερόθερμης λειτουργίας (με βεντιλατέρ) και δεν έχουν από πλευράς αποδοτικότητας να ζηλέψουν τίποτα από ένα αερόθερμο ενεργειακό τζάκι. Οι βασικές τους διαφορές είναι στο άνοιγμα της πόρτας (στην κασέτα τζακιού το άνοιγμα είναι μόνο προς τα έξω) και στην δύναμη των μοτέρ (πιο ισχυρά στα ενεργειακά τζάκια).Εξασφαλίζουν όμως τα ίδια πλεονεκτήματα που έχει ένα ενεργειακό τζάκι σε σχέση με ένα ανοικτό, παραδοσιακό.

Επίσης στην εταιρία “ΑΦΟΙ ΚΑΜΑΤΣΟΥ” θα βρείτε ενεργειακά τζάκια ξύλου με μπόιλερ για καλοριφέρ και σόμπες ξύλου-πέλλετ με μπόιλερ για την κεντρική σας θέρμανση!

Άρα εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι για οτιδήποτε αφορά το μάρμαρο, τη σόμπα και το τζάκι, μπορείτε να απευθυνθείτε εκεί για να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!

Δευτέρα 07:00 – 14:30
Τρίτη 07:00 – 14:30
Τετάρτη 07:00 – 14:30
Πέμπτη 07:00 – 14:30
Παρασκευή 07:00 – 14:30
Σάββατο 07:00 – 14:30

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  •  Φίρμα εμπιστοσύνης
  • Πολυετής εμπειρία
  • Άψογη εξυπηρέτηση και μετά την τοποθέτηση
  • Ποικιλία επιλογών
  • Μετατροπή τζακιών σε ενεργειακά
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Προσιτές τιμές

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ