Ούζο Μυτιλήνης “MATIS” (Ματθαίου)

Θάσου & Λήμνου 1, Μυτιλήνη – Λέσβος

Απολαύστε τη γεύση, με ιστορία ανω των 160 χρόνων!

Ούζο Μυτιλήνης “MATIS” (Ματθαίου).  Θάσου & Λήμνου 1, Μυτιλήνη – Λέσβος

“Η ιστορία της ποτοποιίας Ματθαίου ξεκίνησε πριν από περίπου 160 χρόνια από τον ιδρυτή της Ιωάννη Ματθαίου.

Η ποτοποιία καταξιώθηκε με την πάροδο των χρόνων με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως: Ούζο, το πατροπαράδοτο Τσέρι, Κονιάκ και από τα πιο κοινά είδη λικέρ – Τριαντάφυλλο, Μέντα, Μπανάνα, Κουαντρό και επίσης, το πολύ ωραίο Τσέρι Μπράντι, (Αμαρέτο) τα οποία παράγονται μέχρι σήμερα. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις όπως: Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Ευρώπης, Αμερικής, Αφρικής όπου απέσπασε ένα μεγάλο αριθμό βραβείων, διπλωμάτων και μεταλλίων, ο οποίος ήταν και η αφορμή να γίνει μέλος της επιτροπής και ο ίδιος ο ιδρυτής, Ιωάννης Ματθαίου!

Η ποτοποιία Ματθαίου έχει ένα μεγάλο ποσοστό από μόνιμους και εκλεκτούς πελάτες έως και σήμερα, οι οποίοι μας προτιμούν και μας συστήνουν για πολλές δεκαετίες, έως και σήμερα…

Το 1996 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της εγγονής του Ιωάννη Ματθαίου, όπως και του γιού της Σταύρου, δισέγγονου του Ιωάννη Ματθαίου, πλαισιωμένη από έμπειρο προσωπικό στο χώρο του εμπορίου και παράγει έως και σήμερα τα προϊόντα της με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο όπως και παλαιότερα.

Το 2019 μετά το θάνατο της Ιωάννας Ματθαίου, ο γιός της Σταύρος έχει αναλάβει ολοκληρωτικά τα ηνία της επιχείρησης, συνεχίζοντας την παράδοση και κρατώντας την μοναδική ποιότητα με τις ίδιες συνταγές, προσφέροντας καθημερινά τα ωραία προϊόντα που για δεκαετίες έχετε αγαπήσει! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ποτοποιία Ματθαίου θεωρείται μια από τις παλαιότερες οικογενειακές ποτοποιίες της Μυτιλήνης.

Σας ευχαριστούμε που μας προτιμάτε εδώ και ενάμιση αιώνα και δεσμευόμαστε να σας ανταμείβουμε με την καλύτερη ποιότητα, όπως κάνουμε άλλωστε από γενιά σε γενιά…“

0 Δ/ντής της ποτοποιίας Ματθαίου Υιοί

Σταύρος Μελαχροινός

Το πιο διαδεδομένο προϊόν της φίρμας “Ματθαίου είναι το Ούζο 39% Vol. Αυτό με τις κοπέλες, το κλασικό “ελαφρύ”, όπως λένε και οι ντόπιοι…Υπάρχει σε κάθε ουζερί, σε κάθε μαγαζί και σε κάθε σπίτι. Όμως η ποτοποιία “Μatis” προωθεί σήμερα τη νέα της συσκευασία η οποία μόλις κυκλοφόρησε, απέσπασε δύο βραβεία. Το 1ο βραβείο για την καλύτερη ετικέτα και το 2ο βραβείο για την καλύτερη εικόνα προϊόντος! (Total Image). O διαγωνισμός ήταν από τα OLYMP AWARDS.

Δευτέρα 08:30 – 14:00
Τρίτη 08:30 – 14:0018:00 – 21:00
Τετάρτη 08:30 – 14:00
Πέμπτη 08:30 – 14:0018:00 – 20:00
Παρασκευή 08:30 – 14:0018:00 – 21:00
Σάββατο 08:30 – 14:00

Τώρα είμαστε κλειστά

Χαρακτηριστικά:

  •  Άριστη ποιότητα
  • Η παράδοση συνεχίζεται
  • Σημασία στη λεπτομέρεια
  • Στο κέντρο της αγοράς

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ